LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 9

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-8-t244852,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-7-t242138,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-6-t240212,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-5-t238350,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-4-t236884,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-3-t235128,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-2-t233924,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-t229627,1,160.html

LISTOPAD:

1.Basieniak - 2.11 - CÓRECZKA Weronika
2.Fiffi - - 2/3.11
3.kamilka85 - 4.11 - CÓRECZKA Zuzia
4.biedronka24 - 5.11 - SYNEK
5.kaasiak - 7.11
6.3oko - 8.11
7.kasiaka - 11.11
8.ramona178 - 12.11 - CÓRECZKA
9.Wojtkowa29 - 18/21.11
10.paola89 - 21.11
11.mrenda - 25.11
12.Modzelka - 28.11
13.jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

14.AGA111- 1.12
15.kati:) - 2.12
16.gosia24 - 6.12
17.aniol184 - 11.12
18.agusia85 - 12.12
19.zanetucha83 - 24.12
20.Olcia529 - 26.12
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011 część 9

Aga super, że czujesz ruchy - ja mam małego narwańca w brzuszku, szaleje i szaleje:) Mrenda może Ty będziesz miała grzeczną dziewczynkę, a ja niegrzeczną :D

Ja miałam lekkiego doła, bo nie umiałam sobie rozlokować sprzętów w sypialni i wyobraźnia nie chciała mi się załączyć więc mój mąż stworzył mi projekt jak to wszystko będzie rozmieszczone - mieści nam się łóżeczko, przewijak, fotel może zostać - no humor na maksa poprawiony...zobaczymy za jakiś czas jak w realu będzie to wyglądać, jutro jedziemy luknąć wózki, przewijaki, łóżeczka:D
DObrej nocki Kochane:)

a ja dzis zarobina po pachy bylam, dopiero teraz usiadlam. sprzatanie chaty, 2 prania, prasowanie, bo juz ciut i troche mi sie nazbieralo, o gotowaniu nie wspomne, bo to standard, dzis ogorkowa. a jutro zrobie kopytka z sosem, a maz najwyzej sobie rozmrozi jakiegos kotleta gotowca, bo u niego miecho musi byc. moje chlopaki dzis byly okropne, nie wiem czy to ta pogoda tak na nie zadzialala. dobrze ze zaraz juz jutro. rano pojde na rynek, bo mi sie pomidory skonczyly, a przy okazji i cos jeszcze kupie. ja usg polowkowe mam dopiero 18 lipca, wiec ciut se poczekam. a ruchy slabo jeszcze czuje, czasem, ale rzadko. ten moj maluch straszny leniuch i spioch w porownaniu z jego bracmi, ktorzy fikali jak nie wiem co. dobra koncze, bo oczy mi sie same zamykaja. stosunkowo udanej nocki wam zycze kochane, a potem slodkich snow. do jutra.

image

image

image

a ja zaczynam czuc pierwsze ruchy :) jakie to fajne :)

jakos te nasze dziecko spokojne dzisiaj bylo, az nie poznaje, moze spalo:)

no ja az tak sie nie przejmuje, jeszcze mam duzo czasu do rozwiazania, wiec narazie nie spieszy mi sie tak bardzo z poznaniem plci

Kati no szkoda, ale najważniejsze, że wszystko jest dobrze :)
Ja idę w środę na usg do szpitala to takie połówkowe i mam nadzieję, że wciąż dziewczynka jest w brzuszku:) jakoś takie dziwne myśli mnie nachodzą heh

ja juz po usg..

maluch niestety nie chcial wspolpracowac i przez caly czas byl skulony..no ale najwazniejsze ze urosl i wszystko jest dobrze..troche szkoda bo bylby fajny prezent na rocznice slubu:)

Jak ja czytam ile Wy robicie to ja jestem po prostu leń:D nie robię w sumie nic, siedzę w domu, masakra, ale co tu robić samej w zalanej deszczem Irlandii jak mąż w pracy, a rodzina i znajomi daleko:((( Za to jutro już postanowione jedziemy pochodzić po sklepach i luknąć wózki, przewijaki itp. rzeczy dla malucha:) bo jakoś musimy sypialnie urządzić:)

Ja również połówkowe mam za tydzień.
Dziś jestem zarobiona gdyż przyjerzdżają do mnie goście na 2 dni. Sprzątanie, pieczenie ciasta i jeszcze obiad trzeba było jakiś zrobić.No ale ogarnęłam wszystko.
Życzę wszystkim miłego weekendu.

Heja. my mamy USG za tydzien i też liczę na to, że dowiemy się czy 2 córka czy może syn.
My też przymierzamy się do zakupu kołyski, bo córa śpi w łóżeczku turystycznym i na 2 łożeczko troszkę mało miejsca. a jeśli chodzi o wspólne spanie to spaliśmy z córką w pokoju 13 miesięcy, ale od kiedy śpi sama to w końcu przesypia całe noce. ale wcześniej jakoś bałam się samą ją zostawić

Fiffi mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży...niech tego faceta coś strzeli wrrr....Kati daj znać po usg, ja mam w środę - dobrze, że mała się codziennie mocno rusza, bo chyba bym ześwirowała, ostatnie usg miałam chyba w 16 tc:/

kati,dzięki.Pierwszy raz spotyka mnie taka sytuacja.Ja jestem uczciwa a tutaj taka sytuacja.Oprócz kawy miala byc sadzonka kawowca,moja starsza córka bardzo się cieszyla z roślinki.Wkurza mnie coś takiego.Czekam na odpowiedz od firmy.
Miłego dnia wam życzę

fiffi nie martw sie, podejrzewam ze firma wysle ci kolejna paczke..

no właśnie utworzyłam wątek,żeby się wyżalic.Wygralam kawę w znanej firmie.Dzisiaj przywiózł paczkę kurier i powiedział,że nie ma dokumentów i mi jej nie da.Normalnie czuje,że mnie oszukał.Napisałam już do tej firmy od kawy,ale pewnie poczekam bo jest weekend.Kurcze,pierwszy raz mam taka sytuację,nawet nie znam tej firmy kurierskiej.

a co sie stało? zaplacilas a towar przepadł?

To fajnie będziesz miała na potem.Ja potrzebuje jeszcze jedną na poprawiny.
Właśnie padłam ofiarą nie uczciwego kuriera,jestem zła,aż się popłacze :(((

witam :)
Fiffi kupilam zwykła kiecke nie-ciążową, postawiłam na wygodę a nie na elegancje, wole kupic cos co mozna równiez nosic na codzien a nie tylko od swieta, kupilam w Promod'zie w promocji za 69zł :)
Kati napisz jak wrocisz czy dzidzia pokazala co ma miedzy nóżkami czy sie wstydziła!

dziewczyny ja dzisiaj do lekarza ide:) mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, a maluszek bedzie z nami wspolpracowal i uda sie zobaczyc kim jest:)

trzymajcie kciuki:)

aga111 podobno ok. 18 tc zwiekszaja sie zachcianki na niezdrowe, tluste jedzenie..wiec moze w Twoim przypadku to sie sprawdza

Hej ja czekam na męża i muszę iść na spacer, bo coś mnie przydusza...brak tlenu normalnie:)

Inne tematy z forum

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...