LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011

LISTA:

LISTOPAD:

Basieniak 2.11
Fiffi 2/3.11
kamilka85 4.11
biedronka24 6.11
Gabolek 7.11
kaasiak 7.11
3oko 8.11
kasiaka 11.11
paola89 21.11
jodan 29.11

GRUDZIEŃ:

agusia85
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: LISTOPADOWE I GRUDNIOWE Mamusie 2011

O no to dużo mamuś tu w drugiej ciąży.
Ja mam wizytę po świętach-USG prenatalne. Chciałabym już mieć tę wizytę za sobą. A tu jeszcze tyle czasu.
Jeszcze pracuje ale pod koniec kwietnia poproszę o zwolnienie. Mam dosyć trudne warunki pracy tj. cały dzień w samochodzie służbowym i chyba sobie odpuszczę i pójdę na L-4.

Ja w ten czwartek idę do szpitala na wizytę, ale chyba tylko pogadanka będzie, bez usg więc jak mi nie zrobią to w okolicy 23 kwietnia będę miała na pewno i też się już doczekać nie mogę

Ja mam teraz lekarza 26.04 ,może tez sie coś w dacie zmieni :D

Kamilka to super :))) Ja wg ostatniego USG miałam 28.10, zobaczymy jak teraz mi wyjdzie, a wg OM jest 2.11

Basieniak !!!! to można powiedzieć ze jestesmy na tym samym etapie :) mi wyznaczyli termin 3-4 listopada :)

Hej ja jestem na zwolnieniu najpierw z powodu plamień, a potem wymiotów, teraz pewnie będę miała z powodu jadłowstrętu, mam problem z jedzeniem więc i siły na nic nie mam...a na piersi hmmm nie ma chyba rady :))) Choć mnie bolę już dużo mniej, ale wcześniej też spać nie mogłam, aaa i to moja w sumie też pierwsza ciąża, wcześniej było poronieniu, ale bardzo wcześnie

Ja nia pracuję, ale i tak poranne wstawanie mnie nie omija, bo córka budzi się koło 6 rano, a ja jestem strasznie senna teraz. U mnie w I ciązy ta senność w I trymestrze przerodziła się w bezsenność do końca ciąży i sama już nie wiem co lepsze:).

Agusia85, tez mialam straszne bóle piersi w okolicach 7-8 tydz , teraz zdecydowanie mniejsze. Nie znam zadnej złotej rady na dolegliwości ciązowe :) Trzeba wszystko przeczekać :) Mam straszne problemy ze wstawaniem porannym do pracy! jak to u was wyglada? wiekszosc z was pracuje czy może na zwolnieniu?

Widzę, że robi się nas coraz więcej. Super:). Ja już po pierwszym spacerku z Córą - przynajmniej mam mobilizację, żeby spacerować trochę.

Witam nowe przyszle Mamusie:)

Gabolku bardzo mi przykro:(To jest takie niesprawiedliwe.Trzymam za Ciebie kciuki.

Anioł witamy witamy :)

Kamilka dla mnie to też pierwsza ciąża :) I z każdym dniem cieszę się z tego coraz bardziej :) Tylko zaczynają mnie powoli łapać dolegliwości ciążowe- mdłości, wzdęcia i strasznie bolą mnie piersi... Może na te piersi jest jakaś rada bo ja przez nie ledwo spać mogę :(

Witam wszystkie listopadowe ii grudniowe przyszłe mamusie!!! Cudownie jest widzieć jak z dnia na dzień nasze zaszczytne grono sie powieksza :)
U mnie przez ostatnie dni praktycznie bez zmian, samopoczucie dość dobre, lekkie duszności i zawroty głowy!!!! Kolejne badanie mam 26.04 doczekać sie nie moge :D Jest to moja pierwsza ciąza wiec wszystko jest dla nas nowe i zaskakujące!!!Dużo zdrówka wszystkim życze!

witam listopadowe i grudniowe mamusie

w przyszłym tyg mam nadzieje termin będzie ustalony

aktualizuje:

LISTOPAD:

Basieniak - 2.11
Fiffi - - 2/3.11
kamilka85 - 4.11
biedronka24 - 6.11
kaasiak - 7.11
3oko - 8.11
kasiaka - 11.11
paola89 - 21.11
jodan - 29.11

GRUDZIEŃ:

gosia24 - 6.12
agusia85 - 12.12
aniol184

Coś nie tak z tym moim suwaczkiem.Muszę jeszcze raz spróbować.

Witam!!!!

Witamy kolejną mamusię :D:D:D

Witam i ja. Wg ostatniej miesiączki termin mam na 2 grudnia. Wizyta u gina dopiero przede mną.
Też męcza mnie okropne mdłości przez całą dobę. Do tego wyskoczyły mi okropne krosty na buzi... liczę, że to szybko minie.

Pozdrawiam :)

Biedronko my znów razem :))))

Agusia na pewno usłyszysz:))) niezapomniane uczucie :)

dzięki Basieniak :) Podniosłaś mnie troszkę na duchu :)
Mam tylko nadzieję że do przyszłej środy nic złego się nie stanie i też tak jak Twoja koleżanka zobaczę bijące serduszko :D

Inne tematy z forum

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (134 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....