La Fontaine

Restauracje

Gdańsk, Dyrekcyjna 2-4

Rewelacja (1) Obsługa - sympatyczna, kompetentna, pojawia się w odpowiednich momentach. W... Gogolpg POLECAM ALE.... (1) Witam ostatnio postanowiłem kupić grupona i zarezerwowałem stolik z moją żoną... Zenek szczerze polecam !!! (1) Bylismy tam na rodzinnym obiedzie i na pewno jeszcze nie raz wrócimy :)... Magda
polecam jak najbardziej (1) bylam tam ostatnio z mezem na romantycznej kolacij i sie nie zawiedlismy... kasia groupon (1) Byliśmy z mężem na obiedzie z grouponem. Niestety mimo przemiłej obsługi nie... Marta Sywester 2014/15 (1) Polecam . Noc sylwestrowa za niewysoką cenę, a obsługę menu i organizację... Stolik 12 K.M Sylwester 2014/2015 (1) Nigdy w życiu nie bylem na tak katastrofalnej zabawie sylwestrowej obsługa... Jacek Chmielewski Zadowolona (1) Rzadko z mężem chodzimy do restauracji, powodem jest moja alergia na wiele... Asia poprostu bomba (1) bylismy ostatnio z mezem na kolacji w ramach zakupionego kuponu z gruponu i... marylka kobieta - opinia (1) Byłam w ramach groupona na obiedzie z dziećmi, dania z makaronami ok , kaczki... kobieta Weganski posilek nie byl weganski. Oszustwo i ignorancja ze strony restauracji. (4) Wybralismy sie z rodzina na uroczysty obiad do tej restauracji.Wczesniej... klienci dramat (1) Fontanna nie działa,piwo,wódka,szampan ciepłe,bo "dopiero włączylismy... gość Bardzo polecam (1) W zeszłą sobotę wybrałem się do tej Restauracji z polecenia. Byłem ja i trzy... Robert Słodkie miejsce (1) Byliśmy tam w Sobotę z rodzinką ( kilka osób z UK ) super klimat, fajne... Piotr Porażka (1) W ramach Grouponu za 149 zł wybraliśmy się z mężem na kolację w rocznicę... M.M. Wesele 08.06.2013 (2) Pragnę bardzo podziękować całej Obsłudze oraz Szefowej za wspaniałe... Beata Nowożeńcy-Magda i Arek :-) - opinia (1) Chcielibyśmy bardzo serdecznie podziękować za zorganizowanie naszego... Nowożeńcy-Magda i Arek :-) Przyjęcie weselne (1) Przyjęcie weselne, które odbyło się w La Fontaine rozczarowało Nas pomimo... Rodzice Przyjęcie weselne (1) Serdecznie dziękujemy za wspaniale zorganizowane przyjęcie poślubne, które... Ania i Bogdan rewelacja (1) wykwintne jedzenie, mila obsluga, cudowny ogrod wewnetrzny,i cos... go