La Kabana

Restauracje

Gdynia, Partyzantów 46/2

Dorota - ocena (1) Piękny wystrój, muzyka, bardzo dobre jedzenie - zupa myśliwska, barszcz,... Dorota Kamila - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa Kamila Marcin - ocena (2) Lokal odwiedziłem 2 czerwca wraz z przyjezdnymi gośćmi. W trakcie zamówienia... Marcin
Joanna - ocena (1) Wnętrze nawet przyjemne, ale jedzenie pozostawia wiele do życzenia.... Joanna AN - ocena (1) poprawcie adres strony www :-) AN Olesia - ocena (1) Miła obsługa,obłędne jedzienie,rytmiczna muzyka.Polecam!!! Olesia Ewa kle - ocena (1) Dzisiaj byłam na swojej uroczystości urodzinowej, jedzenie pyszne, miła... Ewa kle Agnieszka - ocena (1) Byliśmy, jesteśmy bardzo zadowoleni. Soljanka wspaniała, barszcz ukraiński... Agnieszka gdynianka - ocena (1) La Kabana to moje odkrycie kulinarne ostatniego roku. Byłam już wiele razy,... gdynianka Asia - ocena (1) Polecam bardzo smacznie Asia Viki - ocena (1) Fajne miejsce ,urokliwe super muzyka placki ziemniaczane godne polecenia... Viki Jamto - ocena (1) Niedziela.Za mało obsługi na sali jak i w kuchni. Ta dwójka na sali, uwija... Jamto Aśś - ocena (1) Było pysznie, fajna atmosfera, miłą obsługa. A i ceny zróżnicowane. Aśś MR. TT - opinia (2) Gorąco polecam pielmieni zapiekane i Burger z dzika PYCHA!!!! Obsługa... MR. TT Dariusz - opinia (1) Kotlet z dzika to porażka...zwykły schab rozbity na grubość 2 mm,pełno... Dariusz mixi - opinia (2) 1. Kelnerki to chyba jakaś pomyłka - z przypadku. Sprawiają wrażenie... mixi Danuta - opinia (2) Byłam dzisiaj po raz pierwszy i jestem miło zaskoczona jakie to klimatyczne... Danuta Piotr - opinia (1) Wszystko sprawiało wrażenie ,że będzie idealnie, wystrój, menu , muzyka... i... Piotr Grażyna - opinia (2) Od lat nie wychodziłam do restauracji. Teraz jestem w lakabanie przynajmniej... Grażyna Igor - opinia (1) Wyśmienite potrawy w przystępnej cenie! Przytulna restauracja, rodzinny... Igor