Bardzo zadowolona! (2) Jestem bardzo zadowolona! Trafiłam tu z polecania koleżanki która korzystała... Ania O firmie LA PUERTA (1) Prosze panstwa chcialam podac moja opinie o firmie La puerta z ktorej usug... Elzbieta Barbara B. Pracują szybko i dobrze! (2) Bardzo jestem zadowolony-doświadczeni i dobrze pracujacy monterzy. Drzwi... zadowolony klient
Nie polecam. (4) Lokalizacja na Przymorzu to na plus, wybor drzwi takze okay. Obsluga nie... magdalena NIE POLECAM! (3) Firma nieprofesjonalna. Nie informuje o UKRYTYCH KOSZTACH, o dokładnym... sk DOSKONALI FACHOWCY (2) MONTAŻ DRZWI ODBYŁ SIĘ BARDZO FACHOWO, OBSŁUGA BEZ ZARZUTU, OD PRZEMIŁEJ PANI... ZADOWOLONA KLIENTKA "MOCNA" EKIPA-WARTA POLECENIA ! (2) DOSŁOWNIE I W PRZENOSNI MOCNA. WYKULI "BEZBOLEŚNIE" STALOWĄ RAMĘ Z... ZADOWOLENI NAPRAWDĘ BARDZO SOLIDNA FIRMA!!! "SZWAJCARZY"-RZEC BY MOŻNA! (2) POLECIŁ MI TĄ FIRMĘ KOLEGA Z PRACY: "MÓWI SŁUCHAJ NAPRAWDĘ ZROBILI MI MONTAŻ... ZADOWOLONY KLIENT Z GDAŃSKA Super, super, super ;) (2) Zanim wybrałam La Puerta przeczytałam kilka opini na temat firmy. Uważam, że... zadowolona klientka Dlaczego tak drogo? (2) Poszukiwałem drzwi wejściowych do mieszkania i po wizycie na stronie udałem... JanuszEK Polecam (2) Montaż drzwi gerda wykonany w moim mieszkaniu przez firmę la puerta oceniam... Kris Krzysztof - opinia (2) Wysokie ceny w porownaniu z innymi firmami dzialajacymi na rynku. Dla... Krzysztof Drzwi z firmy " La Puerta " są rewelacyjne !!! (2) Wymieniłam drzwi pokojowe i jestem bardzo zadowolona.Super fachowcy,swietne... Sabina Poważna Firma Polecam!!!! (2) Nic dodać nic ując firma powazna, swietnie dba o swoich klientów .Polecam Adam M. TERMINOWO I DOBRZE (2) Firma La Puerta wykonała mi w mieszkaniu montaż nowych drzwi pokojowych ,... zadowolona klientka Bardzo polecam!!! (2) Firma bardzo przyjazna klientowe. Profesjonalna obsługa, rzetelnie i w... Adam M.