Nieodpowiednie miejsce do badań dla dzieci (2) Moje dziecko ma trzy lata. Musieliśmy zrobić badania krwi i to w jaki sposób... zawiedziona mama Obsługa dramat wciaz po tylu latach (1) Po pierwsze duża kolejka juz przed otwarciem laboratorium, Panie niespieszace... Kobieta w ciąży Porazka (1) Laboratorium porazka. Niby prywatne a kolejki gorsze niz na NFZ. Jestem w... Alicja
Beznadziejna Obsługa! (2) Pracujące tam Kobiety, są kolokwialnie mówiąc wyżarte na swoich stanowiskach,... Prywatna Dramatyczna obsługa w Pruszczu gdańskim!! (1) To nie jest pierwszy raz!! osoby obsługujące notorycznie spóźniają się do... Kobieta w ciąży Polecam (1) Cieszy mnie bardzo szeroka oferta, przystępne ceny, miła i profesjonalna... Dorota Polecam! (1) Zawsze robię badania w tym laboratorium, nigdy się nie zawiodłam. Panie... Karolina nie polecam (1) Nie jestem zadowolona z uslugi ,ktora zostala wykonana,pani pielegniarka byla... aleksandra dzieci w wózku należy zostawiać w poczekalni:( (1) Jestem zadowolona, jednak niepokoi mnie fakt, że jestem z maleńkim dzieckiem... Joanna Polecam gorąco (1) Oprócz profesjonalnej obsługi pod względem szerokiego zakresu badań i... Agata Rewelacyjne laboratorium (1) Super obsługa ( przemiłe panie), zero sińców po pobraniu krwi plus wyniki na... emma super (1) jak tylko dowiedziałam się o tym laboratorium to chodzę na badania wyłącznie... żaneta Asia - opinia (1) Byłam dziś w tym laboratorium po raz pierwszy i z pewnością nie po raz... Asia Pełen profesjonalizm (1) Z przyjemnością mogę polecić korzystanie z Lab. w Pruszczu Gdańskim. Jestem w... Emilia