obiad (1) Zamówiłam w restauracji obiad rodzinny.Było nas 13 osób.Wszyscy byli... Ela pawg - opinia (1) Razem z dziewczyną byliśmy z grupona. Zarówno danie główne jak i deser były... pawg Bardzo polecam (1) Skorzystałam z oferty grupon. Jesteśmy pod wrażeniem tego miejsca przemiła... avalon
Wesele :) (1) 1 września w Restauracji Laguna Smaku odbyło się nasze wesele. Wszystko... Judyta Rewelacja (1) Bylismy z mezem na kolacji we dwoje z Grouponu. Groupon kupiony pare dni... Biedronka Imprezka urodzinowa (1) Organizowałam w Lagunie Smaku imprezkę urodzinową i mogę polecic to miejsce,... Joanna Nie polecam gruponów. (1) Mam nieodparte wrażenie, że klienci z wykupionymi "Gruponami" są tam... m przecudnie pod każdym względem (1) 06.10.2012 w tej przepięknej restauracji odbyło się 50-lecie Ślubu moich... Bożena Wypych Bardzo polecam :) (1) Zorganizowali nam piękne przyjęcie weselne. Jedzenie doskonałe, palce lizać.... Dorota Pisanko Wesele 1.09 (1) Mielismy wesele 1 września w Lagunie Smaku. Gorąco polecam ten lokal, po 1... Judyta i Dawid Wesele (1) Bardzo piękne miejsce na wesele. Wszyscy goście byli zachwyceni nie tylko... Wojtek i Dominika Wesele (1) Restaurcja położona jest w bardzo pięknym miejsu co dodaje dodatkowo uroku... Wojtek ...bardzo fajna restauracja (1) Bardzo pozytywna restauracja. obsługa miła i pomocna,jedzenie smaczne,widok... Agnieszka Ogólnie ok, ale... (1) Jedzenie 1 klasa, pyszne i spore porcje, dlatego często tam wracamy, ale... stali klienci Super RESTAURACJA ! ! ! ! (1) Polecam wszystkim restaurację Laguna Smaku! Zarówno jedzenie (w bardzo... Marek Kamil - opinia (1) Byłem z Grouponu. Jedzenie ciekawe i widok na morze miły. Załamała mnie tylko... Kamil Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa (1) Bardzo mile byliśmy zaskoczeni doskonałą kuchnią oraz obsługa Pani Doroty... ryszard Jestem MEGA zachwycona (1) Przyjechałam z przyjaciółka do sopotu na weekend i postanowiłyśmy iść do... Gość Sopotu Magiczne miejsce (1) Byłam w Lagunie na urodzinowej kolacji z mężem. Skorzystaliśmy z oferty... Kamila Barejka Kobieta, która obsługiwała nas była po prostu urodzoną kelnerką. (1) Wielkie podziękowania dla Pani Magdy. Kelnerka poleciała na palete ryb, które... Bizon