Super! Polecam! (1) Witam! Pierwsza moja wizyta z mezem i pozytywne zaskoczenie. Piekna... Malwina i Jarek dla mnie żenada za WYSOKĄ CENĘ (1) miałam zasztyt odwiedzić ten lokal ,gdyż wykupiłam groupon z ofertą tej... mac9000 Gość - opinia (1) Środowy wieczór cisza i spokój. Polecam wszystkim stek z polędwicy wołowej,... Gość
gość - opinia (1) Klimat się pospuł,jedzenie chłodne.Obsługa bez komentarza.Do restauracji... gość Laguna Smaku godna polecenia (1) Razem z mężem wybraliśmy się na wycieczkę do Sopotu na spacer po molo oraz na... Bożena S. Cudowne jedzenie, mizerna obsługa (2) Zacznę niestety od rzeczy nie do przyjęcia - obsługi. Po 1-sze, gdy weszliśmy... Karolina PIĘKNE MIEJSCE,REWELACYJNA KUCHNIA ORAZ OBSŁUGA (1) Byliśmy w restauracji całą rodziną w sobotni wieczór. Wszyscy bez wyjątku... Kamila Wesele (1) Wspaniałe miejsce na wesele do 50 osób. Jedzenie bardzo dobre, obsługa miła i... Arek Gorąco polecamy na organizację wesela (1) Rewelacyjna lokalizacja. Z okien sali roztacza się wspaniały widok na zatokę... Ela Obsługa fatalna!!!! (2) W restauracji "Laguna Smaku" bywałam niejednokrotnie,bardzo przypadła mi do... Ania Koszmarne jedzenie (1) Zamowilam kurczaka po tajsku z makaronem tagiatelle. Niestety otrzymalam... Magdalena POLCEM !!! Bardzo symatycznie!!! (1) Naprawdę polecam. Restauracja godna polecenia nie tylko na spotkanie... Karolina Polecam! (1) Byliśmy całą rodzinką i zostaliśmy zaskoczeni bardzo miłą obsługą jak i... gość SUUPPER!!!!! (1) Wszystkie negatywne opinie wystawiają chyba specjalnie jacyś niesympatycy lub... Gina Mniam, mniam. (1) Bylem z dziewczyną na obiedzie w restauracji Laguna Smaku.Byliśmy mile... Radek Polecam (1) Polecam tą klimatyczną knajpkę:) Widok jest... Aneta i Tomasz T. Gorąco polecam (1) W lagunie smaku zorganizowaliśmy swój obiad weselny, impreza na około 40... Bartek i Ewa Kiepskie podejście do klienta. (1) Odradzam to miejsce! Chciałam zorganizować uroczysty rodzinny obiad dla 10... Zawiedziona NIE IDZCIE TAM!!! (1) Pierwsza i ostatnia wizyta w tym lokalu. Obsługa jest beznadziejna i traktuje... klientka polecam (1) Byłem z dziewczyną na kolacji, fajny klimat, jedzonko ok , obsługa bardzo... Grzesiek