Restauracja Latający Holender

Restauracje

Gdańsk, Długi Targ 33/34

Zawiedziona - ocena (1) Niestety bardzo się zawiodłam tym miejscem. Poszliśmy tam na śniadanie.... Zawiedziona aldona - opinia (1) Wielkie pochwały dla obsługi za serwis, dania były bardzo smaczne. Warto... aldona Świetna impreza rodzinna!!! (1) Organizowalam tam imprezę- komunię i wszystko wyszło fantastycznie. Jedzenia... Zora
Znakomiete jedzenie (1) Przepyszne jedzenie i profesjonalna obsługa Andrzej Miły lokal (1) Bardzp lubię chodzić ze znajomymi cudzoziemcami do Latającego Holendra.... JP pozytywna niespodzianka! (1) Wybrałam się z chłopakiem dosyć przypadkiem spacerując na Długiej. Mimo... ap-ch Dobre jedzenie (1) Byłam drugi raz i się nie zawiodłam. Bardzo dobre jedzenie, szczególnie pierś... Magda Najlepsza restauracja na starym mieście (2) Profesjonalna obsługa a jedzenie po prostu pyszne ! Urozmaicona karta menu,... Gość Polecamy urzadzenie przyjęcia!!! (2) Mieliśmy przyjemność urządzić przyjęcie weselne w restauracji Latający... Dominika i Zbyszek Pyszne jedzenie i przemiła obsługa (2) Wielokrotnie zamawiałam jedzenie w tej restauracji i zawsze zarówno obsługa... M Dania i Obsługa (2) Bardzo mila obsługa, dania? przepyszne. Andrzej Średnio na jeża :-) (2) To znaczy całkiem pozytywnie, choć sporo niedociągnięć. Obsługa średnio plus.... Jan Fantastyczna restauracja (2) Musze przyznac, ze wizyta w Latajacym Holendrze zaskoczyla mnie bardzo... navi Zawiedzony:( (3) Latający Holender na Długim Targu. Obsługa rozganiająca klientów. Pstrąg po... Maciej świetna kuchnia, klimatyczne miejsce (2) W Latającym Holendrze świętowałem urodziny. Wrażenia bardzo pozytywne:... Tomasz Miłe zaskoczenie. (1) Trafiłem do Latającego Holendra na oblewanie awansu dwóch koleżanek z pracy -... tzd Jadłem Halibuta - straszny s.y.f! (1) Jadłem Halibuta - straszny s.y.f! Miasto nad morzem a kucharze nie potrafią... Janusz ZMIANA NA GORSZE!!! (3) Byłam kilkukrotną klientką tej restauracji, jednak od wczoraj nie jestem... agnieszka Restauracja z klimatem (1) Świetne jedzenie, pięknie podane, steak pyszny :) Obsługa kelnerzy pierwsza... Tadeusz Niestety.... (2) Poleciła mi tę restaurację znajoma...że niby jedzenie jest bardzo dobre...i... Rea