Restauracja Latający Holender

Restauracje

Gdańsk, Długi Targ 33/34

dziwne miejsce... (1) miejsce docelowe super,srodek starówki,duzy ładny taras,wygląda ciekawe,w... ANETA Gdańsk za pół ceny - wrażenia z pobytu w Latającym Holendrze (1) Miałam okazję zjeść pyszny obiadek w tej Restauracji podczas akcji"gdańsk za... Wierny konsument z Gdańska Polecam (1) Wczoraj wraz z moim partnerem wybraliśmy sie do restauracji Latający Holender... Alicja
Gdańsk za pół ceny (1) Byliśmy wielokrotnie gośćmi tego lokalu do wczoraj. Podczas promocji "Gdańsk... Robert marta - opinia (1) Restauracja brała udział w akcji Gdańsk - za pół ceny. Szkoda, że na czas... marta Godna polecenia ! (1) Witam, w tejże restauracji byłam kilkakrotnie ze znajomymi, rodziną i śmiało... Aneta Świetna restauracja! (1) Świetna restauracja z zmienioną kartą menu i z tego co wiem nowym Szefem... Mona Zmiana Szefa kuchni na plus:) (1) Witam, kilka razy byłam konsumentką w tej Restauracji. Muszę przyznać, że... Zakochana zaskoczenie (1) dziwię się, że ta restauracja mieście na jednej z ważniejszych ulic... Wekal bardzo zły klimat (1) witam, zaprosiłem swoją narzeczoną do tej restauracji, mieliśmy zamiar... Michał Karolcia i Michał - opinia (2) Odwiedziliśmy lokal po raz pierwszy w sezonie i trafiliśmy na dosyć... Karolcia i Michał nie polecam!!!! (1) tragiczna obsługa, kelnerzy byli raczej zainteresowani flirtem z panienkami (... Dorian Polecam! (1) Jedno z moich ulubionych miejsc ze względu za niesamowite doznania smakowe.... Agata W. Mniami (1) Kelnerzy spoko szczególna pochwała dla pana Łukasza bardzo miły i... Zachwycone wizerunkiem tyłeczka Wielkie rozczarowanie. (1) Na kolację do Latającego Holendra trafiłam niechcący, bowiem było późno i... Hania Rewelacja :) (1) Wybrałam się tu przypadkiem z mamą i babcią na cyliczne babskie wyjście i... Dorota !! (1) pierwszy raz ale na pewno nie ostatni :) super lokal i obsługa. polecam... ml2200 SUPER - SUPER - SUPER (1) Jestem częstym bywalcem gdańskich restauracji ale " Latający Holender " to... MARE