Jakie meble masz na swoim balkonie. Mam bardzo mały balkon, ale chcę mieć miejsce, gdzie będę mogła wypić poranną kawę. Może pokażesz mi jak jest urządzony Twój balkon lub powiesz jaki fotel kupiłaś na balkon.
Ja też uwielbiam pić rano kawę na balkonie. Mój dom znajduje się na obrzeżach miasta i rano ptaki śpiewają rozkosznie. Mam mały balkon i kupiłam ławeczki na balkon https://rattwood.com/pl/shop/meble-drewniane/drewniane-lawki/
o małych wymiarach. W każdym razie jest wykonany z wygodnego i jakościowego materiału . Taka ławka jest łatwa w utrzymaniu, a także jest przyjazna dla środowiska.
Mam bardzo mały balkon i absolutnie nie mam miejsca na żadne meble. Ale mam ogród w moim wiejskim domu i tam są meble wiklinowe. Wygląda pięknie i jest praktyczny. Jest bardzo lekki. Może właśnie takich mebli potrzebujesz.
Ja to chciałbym jakieś meble balkonowe wstawić ale mam tak małą powierzchnię, że oprócz jednego krzesełka i mikro stolika nic więcej nie wejdzie. A szkoda bo widok z balkonu mam przyjemny na drzewa, łąki i bardzo mnie to relaksuje.
Mam drewniany fotel z IKEA, który jest meblem ogrodowym, ale stoi w domu. Czasem wynosze go na balkon, albo tylko poduchy. Mam tez pufe Sako, ktora rowniez trafia na balkon. Mysle, ze wielofunkcyjne meble to dobre rozwiazanie. Mozesz tez rzucic na ziemie palete, a na to poduche i druga oprzec o sciane.