Nie polecam (1) Byłam z mężem w sobotę. Nastawiliśmy się (skoro taka polecana restauracja) na... Ania Bardzo super miejsce! (1) Oczywiście ze polecam innym z całego serca, kawałek Francji w Gdyni na ulicy... Andrzej swietne miejsce polecam, malo takich w Gdyni niestety (1) chlebek pycha, sniadanko rowniez, ciasta, ciasteczka bdb, polecam, negatywne... kasia
Będzie bura (2) Do tej pory było cudnie. Byłam zachwycona. Ale ostatnio wydarza się tam to,... Violetta Francusko w polskim wydaniu (2) Francuskie wypieki w polskim, i to jeszcze na dość słabym poziomie, wydaniu.... martu Niesmacznie oraz drogo (2) Na początku wszystko się pięknie prezentuje, do momentu otrzymania jedzenia.... marta Miło i spokojnie (1) Świetne miejsce i odrobina Francji w Gdyni. Polecam. Dana Pa - opinia (1) Smacznie i wyjątkowo Pa Ostatnio moje ULUBIONE miejsce w Gdyni (1) Uroczy szef, przepyszne wypieki, niesamowita atmosfera. Szczególnie polecam... L. Fenomenalne miejsce (1) Urocze miejsce, w którym od progu wita nas przemiły właściciel , uśmiechnięty... beata Godne polecenia;) (1) Pyszne ciastka i desery, eklerki niebo w gębie jak również jeżyki. Bardzo... Magda Cudowne miejsce:) (1) Pyszne bagietki :) byłam raz i ciszę się na jutro :) Ania Cudowna miejsce (1) Urocze bistro z pyszna kawa, boskimi deserami i cudownymi chlebami. Majka