Łeba, Władysławowo

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam, czy ktoś może polecić mi pensjonat blisko morza w Łebie lub Władysławowie. Może ktos ma sprawdzone i godne polecenia miejsca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Łeba, Władysławowo

Polecam Hotel Velaves we Władysławowie. Blisko morza, 3 baseny hotelowe w tym jeden zewnętrzny, wiele udogodnień dla dzieci (plac zabaw, pokój zabaw przy restauracji). Nie jest tanio, ale uważam, że warto. My byliśmy tak trzy dni na początku lipca, a nasz 3-latek był tak zachwycony, że nie przestawał śpiewać przez cały okres naszego pobytu. Gdyby nie narodziny młodszego braciszka, na pewno namawiałabym meża na ponowny wyjazd.

Ja również moge polecić Velaves we Władku..byłam tam tydzień temu na weekend mimo , iz pogoda nie dopisła było super...świetne SPA..mmmm jeszcze raz bym chciała aby ktoś tak dobrze o mnie zadbał ;) fakt ceny wysokie ale wiadomo za co..wejdz sobie na ich strone i zobacz ;)

równiez moge polecić velaves, też spędziłam tam bardzo udany wekend

ja polecam Łebę. Warto ją odwiedzić. Wiele hoteli, pensjonatów, pokoi gościnnych, kwater prywatnych i domków letniskowych.

odwiedź sobie stronę: http://www.noclegileba.pl

Inne tematy z forum

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...