Leclerc - stacja paliw

Stacje benzynowe

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 1

bodzio - ocena (1) wszystko ok, najlepsze ceny w Gdańsku bodzio Dżoana - opinia (1) Proszę sprawdzić ceny na ważonych produktach , proszę uważać na ceny przy... Dżoana Kros - opinia (1) LPG najtańsze, ale moim zdaniem nisko kaloryczny ten gaz. Przejeżdża się... Kros
Miejscowy - opinia (1) LPG zawsze jest OK Cena dobra LPG normalne Miejscowy Bartosz - opinia (1) Nie mam uwag. Paliwo jak to paliwo. Podjeżdżasz - tankujesz - podjeżdżasz do... Bartosz stacja benzynowa przy leclercu-ostrzeżenie dla posiadaczy diesli (1) ostrzegam przed tankowaniem na tej stacji-zatankowałem tam olej, i później... poirytowany Uwaga na PB95 (1) Uwaga na paliwo PB95. Wcześniej tankowałem regularnie na tej stacji i byłem... Autor Fatalna obsługa klienta (1) mimo 2 stanowisk pracuje tylko 1 osoba podjeżdzając od dystrubutora 6 trzeba... felicja - niezadowolony Zatankowałem ON (1) zatankowałem wczoraj na tej stacji mam problem z samochodem ledwie żyje i... Mateusz Obsługa beznadziejna (uczący się Pan w okularach przedstawiający sie jako Św. Mikołaj). (1) Po odstaniu 40 min. pod dystrybutorem z gazem, ze względu na awarię systemu w... Grzegorz i Milena Mirek - opinia (1) Pozdrawiam miłą obsługę stacji benzynowej Leclerc i dziękuję za odnalezienie... Mirek moja opinia (2) Paliwo bardzo dobre (ON Energy). Zbyt długo przy zwiększonym ruchu trzeba... Ania Strzelecka polecam! (1) Jestem mieszkancem Zakopanego. Tankowałem wczoraj paliwo na stacji Leclerc w... Dawid Kiepskiej jakości ON (1) Tankowałem dwa razy na tej stacji (chciałem zobaczyć czy z niską ceną idzie... Janusz Dominik - opinia (1) paliwo jak wszędzie. zła organizacja. jedna kasjerka a dwa okienka czynne i... Dominik andrzej - opinia (1) zła organizacja dojazdu dla klientów dlatego dzieje się tu wolna amerykanka... andrzej :) (1) Dobre paliwo :) wbrew opinii poprzednika moja skoda przejeżdża dużo więcej... Rafi Woda Zamiast Paliwa (1) Zatankowałem tam raz więcej już nie zamierzam, gdy silnik się rozgrzał... major321