Leczenie kanałowe w Trójmieście gdzie?

Cześć, szukam dentysty do leczenia kanałowego zęba trzonowego (3 kanały).
Znalazłem do tej pory najtaniej 1000 zł co jest trochę drogo.
Chodzę z zatrutym zębem już 3 tydzień ... i chyba go wyrwę bo nie stać mnie na takie luksusy ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to jak masz wyrwać to może spróbuj almed wrzeszcz, jolanta pydych,

Stablewski na morenie. Na pewno nie zaplacisz 1000, nie zedrze z Ciebie, nie naciaga i robi bardzo sprawnie

Art Dentico pani Agnieszka. Kilka lat temu robiła mi leczenie kanałowe zęba, w który poprzednia dentystka nie doleczyła jednego z kanałów. Jestem bardzo zadowolona. Jestem od 10 lat jej stałą klientką. Pani Agnieszka dużo tłumaczy, dlatego rzeczy które dzieją się w paszczy:) nie są juz takie niezrozumiałe, poza tym nie wykonuje zbędnych zabiegów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takze jestem pacjentem artdentico od kilku lat i chwalę sobie zarówno Panią Maję i Panią Agnieszkę.

polecam STOMATOLOGIA BANINO dr Tomek-chwile od gdańska, jest sporo taniej niz w miescie, leczą pod mikroskopem, za trzonowca zaplaciłam 600zł,zdjecia przed i po leczeniu na miejscu, pelna profeska

Inne tematy z forum

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

Jakie tabletki na libido działają (36 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...