Malgorzata Kiersznik - opinia (1) Wszystkie moje zwierzęta były pacjentami doktora.Bogate doświadczenie,... Malgorzata Kiersznik Wojtek - opinia (1) Pan Włodek wyjątkowo sympatyczny człowiek. Od lat zajmuje się moim kotem. Mam... Wojtek Magdalena - opinia (1) Najlepszy weterynarz na świecie ! Uwielbiam i jestem wdzięczna za prowadzenie... Magdalena
Just - opinia (1) Najlepszy weterynarz, kochający zwierzęta, a tym swoją pracę. Chodzimy od... Just Sandra Marek, właścicielka dzisiejszego Tytusa - opinia (1) Bardzo dziękuję Panu W. Górka, za to ze jest wspaniałym cudownym dobrym... Sandra Marek, właścicielka dzisi Dr. Włodek Gorka = Dr. Pol (1) Pełny profesjonalizm i podejście do zwierzaków... Nie ma lepszego:) Prezes Jarosław Ola - opinia (1) Przypomniałam sobie, że nie wystawiłem opinii dr Kamińskiemu który leczył... Ola Profesjonaliści o wielkim sercu (1) Przychodzę tu z kotką od lat i diagnoza jest zawsze trafiona, obsługa miła i... Monika Szacunek dla Pana Górki (1) Zawsze profesjonalne i pełne empatii podejście do pacjenta. Pan Górka trafnie... Mateusz Najlepszy weterynarz na świecie..:)) (1) Dziękuję za wielką empatię. Czułam, ze opieka ze strony p. Górki nad moim... Joanna Górka Włodzimierz (1) Jak dla mnie najlepszy weterynarz w całej Polsce. Januszkiewicz Magdalena Kanarki? (1) Czy ta przychodnia weterynaryjna udziela pomocy kanarkom i innym ptakom? Michaluna Dzień Weterynarza 27.04 (1) Wielkie podziękowania dla dr Górki,dzięki Niemu nasz kot zyje już 15... KL-S z rodziną Najlepsi z najlepszych (1) Nic dodac nic ująć. Aga Wiedza,empatia i doswiadczenie (1) Korzystam z tej lecznicy od kilku lat.Za kazdym razem jestem pod wrazeniem... Agnieszka Czuć pasję do leczenia i pomocy zwierzętom (1) Najbardziej sobie cenię u obydwu Panów Doktorów niebiznesowe podejście do... Agnieszka weterynarz z pasją (1) Byliśmy z żoną z naszym małym bassetem, nasza mała od razu polubiła. Pan... Leszek bardzo profesjonalni lekarze (1) polecam. ania Lekarz z powołania (1) Byłam u dr'a Górki z psem i kotem - jedyny lekarz na którego mój roczny... Ania Doktor Kamiński na szóstkę (1) Pan doktor przeprowadził sterylizacje mojej suczki perfekcyjnie. Życzyłabym... Aleksa