Ocena (1) Profesjonalne podejście, możliwość dodzwonienia się, punktualność. Barbara POLECAM (2) BARDZO DOBRY WETERYNARZ,chodzę od 10 lat i jestem zadowolona. Wiedza jaką... KLIENT Misza - opinia (1) Lekarz z powołania, empatyczny! Misza
Polecam (1) Polecam. Lekarz o profesjonalnym i serdecznym podejsciu do zwierzat. Widać,... Ania BARDZO POLECAM (1) Bardzo polecam ten gabinet. Po wielu próbach stwierdziłam, że są to lekarze... Ana Dr Kamiński (1) Profesjonalny i oddany swojej pracy z wielkim sercem dla zwierzaków i pełen... Ania Polecam OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM! (3) U świnki zdiagnozowali zator jelit. Dali zastrzyk, kazali masować brzuszek. W... Remik Marcin - opinia (1) Dr Górka to bardzo dobry lekarz. Zastosował kiedyś lek dla mojego... Marcin Polecam Doktora Janusza Kamińskiego (1) Ja i moje zwierzaki znamy Doktora Janusza Kamińskiego od 30 lat. Jest bardzo... Ewa Psy , koty i ptaki (1) Mogę z czystym sumieniem polecić ten gabinet. Dr Górka ratował mojego psa,... ekszpert DZIĘKUJEMY!!! (1) BARDZO DZIĘKUJEMY ZA SZYBKĄ I FACHOWĄ POMOC NASZEJ KOTCE.PO MIESIĄCU RANA... K, L i G S oraz TL m&p. - opinia (1) Chociaż nie było już ratunku dla mojego maleństwa, dziękuję za pomoc, troskę... m&p. Bardzo duży plus (1) Świetna obsługa, bardzo dobrzy lekarze, a co najwazniejsze nie biora... amator Dziękuję (1) Dziękuję obu panom za próbę ratowania kociaka. Mimo iż od razu stan był... klientka Michał - opinia (1) Odradzam przychodnię, weterynarz stwierdził u zwierzaka zaczopowanie jelit,... Michał Stała klientka (1) Ja mogę tylko polecić ten gabinet, po moich wcześniejszych przykrych... JoannaŁ Hm... (1) Akurat pan G. jest wedlug mnie tym sympatyczniejszym, choc poczucie humoru ma... Klientka. zdecydowanie odradzam (1) dr G. lekceważąco podszedł do objawów niewydolności układu oddechowego u... .... q - opinia (1) polecam dr. Kaminskiego,czlowiek z niesamowitym sercem dla zwierzat. q Polecam (1) Korzystam z ich usług 8 lat i uważam że są świetni, zawsze potrafią pomóc wdzięczna klientka