L'entre Villes ^_^

Otworzyli nową, ciekawą i dobrze rokującą restaurację L'entre Villes. Warto by sprawdzić, co dobrego serwują i czy faktycznie dobrego. Nie lubię jadać w samotności, zatem Drogie Panie, jeśli któraś chętna na kolację w towarzystwie Halewicza, to zapraszam na PW. Obiecuję, że nudno nie będzie:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: L'entre Villes ^_^

mmm....w wielu wątkach nie biorę udziału,w niektórych sporadycznie więc zadziwiasz mnie stwierdzeniem "wiesz, czytajac forum od jakiegos czasu, ciezko natrafic na watek, w ktorym nie pojawia sie choc jeden z twoich wpisow".....w przypadku gdy post kierowany jest bezpośrednio do mnie odpowiadam bo tak nakazuje kultura:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

@inka-inka
dobrze ze sie poprawilas, bo juz mialem pytac do czego sie odnosisz ;)
wiesz, czytajac forum od jakiegos czasu, ciezko natrafic na watek, w ktorym nie pojawia sie choc jeden z twoich wpisow.. wiec sila rzeczy nie da sie ich omijac. mysle, ze smialo moge zaliczyc to do kategorii 'sledzic' (ktora zdecydowanie sie rozni od uzytego przez ciebie 'sledzic UWAZNIE'), choc blizej, w tym wypadku, raczej do 'jestem skazany' :D
zastanawia mnie skad takie oburzenie z twojej strony, przeciez nie powinna cie martwic opinia ludzi, ktorzy nie sa przez ciebie lubiani :P

@wdr
tradycyjnie o halewicza :D
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

mała wojenka mmm vs inka-inka , nie zapomnijcie o co poszło ;P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

"i niestety przykro mi, ale musze cie zawiesc, nie 'sledze uwaznie twoich wypowiedzi', bo w moim mniemaniu, 90% z nich jest po prostu nudna :P"
skoro ich nie śledzisz to czemu oceniasz nie znając ich treści?no cóż,sam sobie przeczysz:)bywaj:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

@inka-inka
nadinterpretujesz.... nie jestem zdziwiony, bo nie pierwszy raz ci sie zdarza :D
w sumie moze mam problemy z czytaniem, albo wyrazaniem tego co mam na mysli, ale nigdzie nie widze sugestii z mojej strony, bys kiedykolwiek miala sie o cokolwiek mnie pytac, ale ok, wybaczam :D
i niestety przykro mi, ale musze cie zawiesc, nie 'sledze uwaznie twoich wypowiedzi', bo w moim mniemaniu, 90% z nich jest po prostu nudna :P

ps. proponuje mniej emocji podczas czytania (nie tylko moich wpisow), bedzie ci latwiej zrozumiec... co autor mial na mysli, w koncu dorosla jestes....
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

"ciebie tez nikt nie prosil zebys sie wypowiadala, w tym oceniala, niektore wpisy w poniektorych watkach, a mimo to bezkarnie pozwolilas sobie na to :D"
o kurcze,powinnam Ciebie o zgodę pytać,jak mogłam zapomnieć,wybacz:)...widzę,że bardzo uważnie śledzisz moje wypowiedzi,ciekawam dlaczego?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

@inka-inka
takie sa prawa forum, czy tego chcesz czy nie... ciebie tez nikt nie prosil zebys sie wypowiadala, w tym oceniala, niektore wpisy w poniektorych watkach, a mimo to bezkarnie pozwolilas sobie na to :D
zreszta, ja tylko stwierdzilem fakt, z ktorym oczywiscie, na dzien dzisiejszy, nie musisz sie zgadzac. do tego sluza lapki w czerwonym kolorze, smialo :P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

mmm....ja to tak odbieram i nie proszę Ciebie o ocenę:D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

@inka-inka
jakie to naiwne... chociaz z drugiej strony, jest rzecz ktora tlumaczy taki stan postrzegania... jak sie nie przewrocisz, to sie nie nauczysz ;)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

jeszcze TOR ci został wudeerku^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

dziękuję "anonimie" za prztyczka w nos panu H,pamiętam jak kiedyś latem zmasakrował kogoś o nicku "Jula" oczywiście przy asyscie innych tu forumowiczów ...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Masz całkowitą rację K.a.Bez tego, nie zrozumielibyśmy tekstu:-)hahaha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

przed "a" również ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

hahahaha:-)) przeczytałam i uśmiałam się:-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mniej więcej tak potrafi poprawiać:) Sugeruję zakupić iPhone'a i samemu się przekonać. Będziesz chciał napisać "drobiowa wątróbka", a poprawi na wontrupka na fschut. Aaaa! Przed "bo" zapomniałeś postawić przecinek ale to pewnie z nerwów:) Wudeerku ^^
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

zgłoś problem do firmy Apple, że twój wspaniały iPhone zmienia wyraz wpisany poprawnie na wyraz, który nie występuje w polskim języku
bo może dokonuje też innych podmianek?
przykładowo: wpisujesz "Bar Słoneczny" a wyskakuje "L'Entre-Villes" ;-)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przykro mi, złośliwość przedmiotów martwych, iPhone dokonuje samodzielnie autokorekty, której czasem w porę nie zauważę:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

> opatrznie mnie zrozumiałeś

Przysłówek ten nie ma nic wspólnego z czasownikiem patrzeć, jak mylnie sądzą niektórzy użytkownicy języka polskiego, motywując tym błędną pisownię opatrznie. Opacznie (pochodzące od czasownika paczyć, czyli wykrzywiać) to in. błędnie; fałszywie: Opacznie zrozumiał moją intencję.
Inaczej rzecz się ma z pisownią i znaczeniem przysłówka nieopatrznie, który wbrew temu, co myśleliby niektórzy użytkownicy języka nie jest zaprzeczeniem słowa opacznie, więc pisownia nieopacznie to błąd ortograficzny. Nieopatrznie to in. nieostrożnie, nierozważnie, bez patrzenia na skutki: Mówiąc o swoich poglądach, nieopatrznie go uraziła. Pisownia tego przysłówka odwołuje się, jak jasno wynika z definicji, do ortografii czasownika patrzeć. Warto zapamiętać tę różnicę.

Magdalena Tytuła, Marta Łosiak "Polski bez błędów. Poradnik językowy dla każdego"
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Osobą publiczną??? o_O Dostałeś/łaś pomieszania zmysłów ^^ Odejdź w pokoju:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ech przechwalacz z Ciebie i już. Reszta piesków zatańczy jak im zagrasz.
Nie mój biznes ale moja wypowiedz i moje zapytanie mam prawo wiedzieć jak i każdy inny członek forum też. Fack jesteś osobą publiczną......
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Realnej na spacer (10 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

Samotna (3 odpowiedzi)

Czy jest tutajbsamotny mężczyzna po 50...60....

Trans osoby z Trójmiasta (161 odpowiedzi)

Jestem osobą trans i poznam chętnie inne takie osoby z Trójmiasta i okolic.