L'entre Villes ^_^

Otworzyli nową, ciekawą i dobrze rokującą restaurację L'entre Villes. Warto by sprawdzić, co dobrego serwują i czy faktycznie dobrego. Nie lubię jadać w samotności, zatem Drogie Panie, jeśli któraś chętna na kolację w towarzystwie Halewicza, to zapraszam na PW. Obiecuję, że nudno nie będzie:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: L'entre Villes ^_^

a może halewicz sam do siebie pisuję ,nie było hala nie było wdr a teraz są oboje :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oczywiście, że tak. Ja mam trzy IP: domowe, firmowe i z telefonu...ale żadne z nich nie jest z egzotycznego kraju^^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Halewicz,
"Różne IP stosuje się również po to, aby uniknąć identyfikacji"
nie do końca, ja mam dwa IP bo piszę z dwóch komputerów ;)))
ale zawsze jestem zalogowana ;)

:P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podobno nie chcesz dyskutować, to po co i tu zabierasz głos? Zdecyduj się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

"nikogo nie dyskryminuję"

taa, jasne
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawie robi różnicę ale ok, nie oczekuję, że będziesz mi przyznawać rację. Różne IP stosuje się również po to, aby uniknąć identyfikacji - większość osób pisuje tutaj z polskiego zakresu IP; trudno zatem nie uśmiechnąć się, gdy któreś ma lokalizację na Sri Lance^^

Zupełnie na marginesie, nikogo nie dyskryminuję, ani z powodu większej, ani mniejszej d*pereli. Użyłeś niewłaściwego słowa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

wbrew twoim fantazjom, moje wpisy prawie zawsze są z jednego IP , a już na pewno te obecne. Także dopuść do siebie myśl że niektóre posty o które mnie posądzasz nie są mojego autorstwa i tak jak napisałeś skoro wiele osób cię zna to wiele osób może mieć wyrobione o tobie podobne zdanie, a że nie pokrywa się ono z twoim wyobrażeniem o sobie ... no cóż :( czasem tak bywa.

Sprzeczałbym się z tobą czy to że czyjeś posty mają różne IP można uznać za szczeniacką postawę w dobie mobilnego internetu jest to coś z czym musisz się pogodzić i zaakceptować, bo dyskryminując każdego z powodu byle jakiej d*pereli będziesz miał wokół siebie same nieprzychylne tobie osoby, a tego tobie nie życzę :P
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

ba! Spotkanie było przemiłe i sympatyczne, a do tego niezmiernie ciekawe. Jedzenie świetne, a miejsce faktycznie magiczne.

I słusznie Kosmitka napisała, że jeśli jest się zalogowanym, występuje pod stałym IP, nie ukrywa się za pośrednictwem proxy/tor/cokolwiekinnego, to śmiało można z kimś się umówić, wymienić numery telefonów.

Poza tym jestem zbyt długo na forum i zbyt wiele osób mnie zna, abym miał przyjmować jakieś szczeniackie postawy i zmieniać IP, czy coś w tym guście^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

wdr, dawać numer telefonu praktycznie nie znanej osobie to rzeczywiście ryzyko, ale wystarczy być zalogowanym, to można sobie popisać poprzez prywatną pocztę, a tym bardziej się umówić na spotkanie ;))

wdr, niebawem Ci się chyba zakres IP skończy^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Niby można zadzwonić tylko żeby zadzwonić to trzeba mieć do kogo zadzwonić i trzeba znać numer , a kto normalny poda Halewiczowi swój numer telefonu ;P
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

A czy nie można zaprosić osobę z którą się chce spędzić miły wieczór w sposób najnormalniejszy na świecie, czyli np. zadzwonić do niej ?
Cały ten casting na kolację w nowej restauracji sprowadza radość wspólnego doznania do poziomu tabloidu.
Oczywiście jako gawiedź czekamy na szeroki opis wydarzeń wraz ze szczególnym naciskiem na to, co zamówiliście, o kim rozmawialiście no i kiedy będzie ciąg dalszy.... Fuj.....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

To po co kogucisz? o_O
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16

@Halewicz
nie czuje sie w obowiazku odpowiadania na twoje pytania, na podstawie ktorych stwierdzam (juz nie pierwszy raz), ze nie bardzo rozumiesz co mialem na mysli moim wpisem. mozliwe ze, spowodowane jest to twoim kompleksem dotyczacym samca alfa. nie boj sie, nie zamierzam zmieniac twojego poczucia, ze to ty na tym forum nim jestes ;) ja czuje sie zwyklym samcem :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 6

@mmm, przeczytaj co napisałeś powyżej i zastanów się, czy odpowiadanie pytaniem na pytanie oraz bezwiedne pisanie bez zastanowienia treści, co do których zadajesz de facto sam sobie pytanie daje Ci legitymację do dalszej dyskusji w przedmiocie czy jesteś pretendentem do bycia samcem Alfą, czy zwykłym samcem^^
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

@Halewicz
skad wniosek, ze nie powinno mnie tutaj byc?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

@mmm, to nie powinno Ciebie tu być, a jednak jesteś^^ Po co? o_O
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

@Halewicz
juz ci to kiedys pisalem, ale najwyrazniej nie dotarlo... nie kazdy postrzega otaczajacy go swiat, dokladnie w ten sam sposob jak ty, ergo nie kazdy ma te same aspiracje.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

@mmm, wdr - rozkoszne z Was Koguciki, zadziorne i z ambicjami samców Alfa:) Sadyl to już rasowy Kogut, ale Wy, Panowie, jeszcze musicie potrenować zapasy w błocie. Wieczorem wpadnę, to podyskutujemy^^
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum

M55 (3 odpowiedzi)

Też tego jeszcze nie robiłem ale chcę spróbować

Romans (4 odpowiedzi)

Na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (39 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...