L'entre Villes ^_^

Otworzyli nową, ciekawą i dobrze rokującą restaurację L'entre Villes. Warto by sprawdzić, co dobrego serwują i czy faktycznie dobrego. Nie lubię jadać w samotności, zatem Drogie Panie, jeśli któraś chętna na kolację w towarzystwie Halewicza, to zapraszam na PW. Obiecuję, że nudno nie będzie:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: L'entre Villes ^_^

Tak, masz rację - użyłem skrótu myślowego, licząc że odczytasz przekaz prawidłowo ale skoro opatrznie mnie zrozumiałeś, to spieszę z wyjaśnieniem: według Twoich potrzeb, które sam określasz, a nie według "Twoich" potrzeb, które ktoś ma określić (na tej właśnie tezie był oparty ustrój, który przywołałeś). Mam nadzieję (cichą), że dalsze wyjaśnienia, co autor miał na myśli nie będą już koniecznie:) Bon soir!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Cross, każdemu według jego potrzeb:)"

Był kiedyś ustrój polityczny oparty na tej tezie. Nie sprawdził się. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

@spoco - jak mawiali Rzymianie: its not jor faking biznes^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

...tak, oczywiście ^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cross, każdemu według jego potrzeb:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ktoś tu chyba nie jest na bieżąco ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie poprzednia pani, odeszła panie H?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak Wy nic nie rozumiecie:D...przecież ten szum jest tu najważniejszy,a Wy tak szybko dajecie się wkręcić;)....czy nie o to chodzi w wielu forumowych wątkach?żeby poszumieć?
Zauważyłam od momentu pojawienia się p.Halewicza pewną aktywność wśród osób ,które dotąd sporadycznie odzywały się ,a jak już to najczęściej w celu "dokopania" nawet tam gdzie ich nie proszą:)....p.Halewicz czyżbyś był tym przysłowiowym "kijem w mrowisko" które dotąd żyło w uśpieniu?...ale widzę ,że świetnie sobie radzisz z mrówkami:D...ps.przyjemnej kolacji:)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeżeli się wie jak to ile szumu można zrobić wokół zapraszania kobiety na kolację.

I nie Halewicz, nie zazdroszczę Ci, więc możesz sobie podarować odpowiedź w tym stylu. ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

normalnie casting jak w programie "Rolnik szuka żony" ;)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znaczy się odrzucasz zbiorowe duchowe wsparcie twojej osoby w poszukiwaniu własnego szczęścia, pytanie tylko czy nie chcesz go wcale czy oczekujesz iż każdy z osobna ma je tobie okazać ? Tak czy inaczej może to zostać odebrane jako zachowanie megalomańskie, zarozumiałe i pyszałkowate, a zarazem pogardliwe, a patrząc na historię świata to także kończyło się marnie - zatem przyjmij to co dać mogę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Uzurpowanie sobie prawa do wyrażania się jednostki w imieniu ogółu z reguły kończyło się marnie, patrząc na historię świata. Oczywiście nie odbieram Tobie prawa do samostanowienia się jedynym i światłym władcą i przewodnikiem maluczkich ale jeśli będziesz tak miły, to kierując do mnie jakiekolwiek słowa czyń to we własnym imieniu:)

Jeżeli dalej będziesz używać liczny mnogiej (w różnych konfiguracjach słownych), mogę nabrać obaw, że czujesz w sobie inne osoby, a do Pięknego Umysłu Tobie przecież daleko:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

O sobie piszę - "przynajmniej ja" aczkolwiek domniemam iż na forum, a mam nadzieję że wkoło ciebie także jest sporo osób, które wbrew pozorom także tak jak ja chciałoby aby spełniły się tobie osobiste życzenia. Niczym nagannym nie jest wiara w dobro ludzi , a i tobie pewnie miło będzie gdy będziesz wiedział że nie ja sam trzymam kciuki za powodzenie tego randez-vous dla dobra i zdrowia psychicznego ogółu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czemu piszesz o sobie w liczbie mnogiej? My WDR??? o_O
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Halewicz
"Biorąc pod uwagę osobę tej Pani, nie ma żadnych wątpliwości, a ja się czuję wręcz zaszczycony^^

Kolacja z pewnością będzie udana, a niektórym życiowo niespełnionym, sfrustrowanym, ociekającym jadem osobom życzę miłego dnia :-)"

Zgodnie z zasadą to już się łapie na czytanie między wierszami , zatem...

Nie ma to Hal jak samemu naładować się pozytywną energią ;) my też (przynajmniej ja) dołączam się do tych twoich osobistych życzeń , mam nadzieję że opowiesz nam co było najapetyczniejsze Pani , jej osoba czy aprowizacja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdybym wiedziała wcześniej zapewne inaczej bym napisała ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

@Ilona
'@sadyl, więc weź przykład z kolegi :P:P:P' - ale przeciez u 'kolegi' alt + f4 nie zadzialalo :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Sadyl, co do istoty rzeczy fakty są niezaprzeczalne...tak na marginesie. Do tego również zaliczamy "fakty autentyczne" ^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

To smacznego życzę :)

Bielizna rzecz gustu ale chociaż raz w czymś się zgodziliście ;)

Inne tematy z forum

Realnej na spacer (10 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

Samotna (3 odpowiedzi)

Czy jest tutajbsamotny mężczyzna po 50...60....

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...