Ewelina Ewa - ocena (1) Atmosfera czarująca, a obsługa sprawiła, że czułam się wyjątkowo. Ewelina Ewa Dominik - ocena (1) Świetne miejsce na organizację eventów! Ogromne podziękowania dla Pana... Dominik Pawel Markiewicz - ocena (1) doskonale miejsce. zasluguje na gwiazdke Michelina. Pawel Markiewicz
Justyna - ocena (1) Miłość od pierwszego wejrzenia. Piękny budynek - odrestaurowana sopocka... Justyna Bizon - ocena (1) Polecam z całego serca to niezwykłe miejsce. Kolacja degustacyjna to strzał w... Bizon Małgorzata Borowska - ocena (1) Byłam ostatnio w restauracji Lentre villes i jestem zachwycona! Restauracja... Małgorzata Borowska Jakub - ocena (1) Było wspaniałe! Wszystko na najwyższym poziomie Jakub Ewaryst Pobłocki - ocena (1) Wspaniale miejsce. Menu degustacyjne wybitne. Warto też skusić się na wine... Ewaryst Pobłocki Czupa - ocena (1) Menu degustacyjne. Wrażenia porównywalne z propozycjami z najlepszych... Czupa Elwira Krzyżanowska - ocena (1) Byliśmy na kolacji degustacyjnej z okazji moich urodziń. Wrażenia... Elwira Krzyżanowska Dorian - ocena (1) Świetne miejsce, wyśmienita kuchnia, obsługa na najwyższym poziomie, polecam... Dorian Anna - ocena (1) W Lentre świętowaliśmy 15-lecie naszej firmy. Pyszne jedzenie, drinki, DJ,... Anna Katarzyna WO - ocena (1) Serdecznie polecam!!! Doskonała organizacja świątecznego obiadu. Miła... Katarzyna WO Ewa P. - ocena (1) Co roku gościmy w Restauracji wraz z moim zespolem na kolacji Wigilijnej i... Ewa P. Karolina S - ocena (1) Jak zawsze pięknie, smakowicie i stylowo. Fantastyczna obsługa. Jedzenie... Karolina S Natalia - ocena (1) Mieliśmy przyjemność organizować naszą wigilię firmową w tej restauracji i z... Natalia Magdalena Mazur - ocena (2) Nasze przyjęcie weselne w tej restauracji było absolutnie wyjątkowe!... Magdalena Mazur Igor cieślik - ocena (2) byliśmy ostatnio na kolacji, wszystko naprawdę przepięknie przygotowane, a my... Igor cieślik Marek - ocena (2) Bardzo smaczne dania, szczególnie smakował nam tatar, bo był zupełnie inny,... Marek Magda D-E - ocena (2) To zdecydowanie najlepsza restauracja w jakiej kiedykolwiek w życiu byłam.... Magda D-E