Magda D-E - ocena (2) To zdecydowanie najlepsza restauracja w jakiej kiedykolwiek w życiu byłam.... Magda D-E Kamila Sokół - ocena (2) Świetna restauracja, odwiedzamy regularnie, a ostatnio mieliśmy przyjemność... Kamila Sokół Marcel Klonek - ocena (2) Kolacja degustacyjna w tej restauracji to prawdziwa kulinarna podróż! Każde... Marcel Klonek
Igor - ocena (2) Ja na pewno wrócę i serdecznie polecam innym szukającym wyjątkowego... Igor Rozalia - ocena (2) Jedzenie to absolutne mistrzostwo, każde danie dopracowane w najmniejszym... Rozalia Jakub Modrzyński - ocena (2) Jeden z najlepszych tatarów jakie jadłem w Trójmieście. Mięsko rozpływa się w... Jakub Modrzyński Wiktoria - ocena (2) Piękna willa, dopracowane dania i cudowna atmosfera. Dania bardzo nam... Wiktoria Mateusz - ocena (1) Pysznie, a podczas wizyty niczego nam nie brakowało. Kelner był zawsze w... Mateusz Jakub - ocena (2) Co tu dużo pisać? Wyjątkowa podróż kulinarna. Jedzenie tutaj jest cudowne,... Jakub Agata Agata - ocena (2) Byłam na kolacji degustacyjnej w LEntre Villes i było absolutnie... Agata Agata Jarosław - ocena (2) Byliśmy w LEntre Villes całą rodziną i było cudownie! Każdy z nas znalazł coś... Jarosław Jerzy - ocena (2) Świetna obsługa Dania wysublimowane Jerzy Jolanta - ocena (2) Miejsce to każdego dnia mijają tysiące osób. Dwie piękne rzeźby przed... Jolanta Agnieszka - ocena (1) a jej wnętrza robią wrażenie już od progu elegancko, ale bez przesadnego... Agnieszka Maria - ocena (1) Wyśmienite menu degustacyjne z opcją roślinną! Profesjonalna i uprzejma... Maria Szymon - ocena (1) Wspaniałe jedzenie, niezapomniane doświadczenia. Obsługa na najwyższym... Szymon Katarzyna - ocena (2) Słaby stosunek ceny do jakości. Na główne danie wybrałam polędwicę. Dodatki... Katarzyna Jan - ocena (1) Wyjątkowa restauracja, pyszne jedzenie i profesjonalna obsługa. Na pewno... Jan Maciej Z. - ocena (1) Byłem na imprezie firmowej i lokal zrobił na mnie ogromne wrażenie. Jakbym... Maciej Z. Mariusz - ocena (1) Tu wszystko jest przepyszne, wnętrze wspaniałe, nie dziwi rekomendacja Michelin! Mariusz