Magda D-E - ocena (1) To zdecydowanie najlepsza restauracja w jakiej kiedykolwiek w życiu byłam.... Magda D-E Jakub - ocena (2) Co tu dużo pisać? Wyjątkowa podróż kulinarna. Jedzenie tutaj jest cudowne,... Jakub Agata Agata - ocena (2) Byłam na kolacji degustacyjnej w LEntre Villes i było absolutnie... Agata Agata
Jarosław - ocena (2) Byliśmy w LEntre Villes całą rodziną i było cudownie! Każdy z nas znalazł coś... Jarosław Jerzy - ocena (2) Świetna obsługa Dania wysublimowane Jerzy Jolanta - ocena (2) Miejsce to każdego dnia mijają tysiące osób. Dwie piękne rzeźby przed... Jolanta Agnieszka - ocena (1) a jej wnętrza robią wrażenie już od progu elegancko, ale bez przesadnego... Agnieszka Maria - ocena (1) Wyśmienite menu degustacyjne z opcją roślinną! Profesjonalna i uprzejma... Maria Szymon - ocena (1) Wspaniałe jedzenie, niezapomniane doświadczenia. Obsługa na najwyższym... Szymon Katarzyna - ocena (2) Słaby stosunek ceny do jakości. Na główne danie wybrałam polędwicę. Dodatki... Katarzyna Jan - ocena (1) Wyjątkowa restauracja, pyszne jedzenie i profesjonalna obsługa. Na pewno... Jan Maciej Z. - ocena (1) Byłem na imprezie firmowej i lokal zrobił na mnie ogromne wrażenie. Jakbym... Maciej Z. Mariusz - ocena (1) Tu wszystko jest przepyszne, wnętrze wspaniałe, nie dziwi rekomendacja Michelin! Mariusz Monika B-K - ocena (1) W pięknym otoczeniu, elegancko, wykwintnie i bardzo smacznie. Świetna... Monika B-K Zbigniew - ocena (1) Genialne jedzenie i obsługa i ta muzyka na żywo....... Zbigniew Krzysztof - ocena (1) Bardzo eleganckie miejsce na kulinarnej mapie trójmiasta. Warto zaprosić... Krzysztof Ania - ocena (1) Świetne miejsce i wspaniała współpraca. Szczerze polecam, również pod kątem... Ania Michał - ocena (1) Bardzo eleganckie wnętrze, w starym, dobrym stylu. Na duży plus także bardzo... Michał maol - ocena (1) Najlepsza w 3-city i z wielką klasą maol S - ocena (1) Byliśmy z gośćmi z Berlina- wypiliśmy 6 butelek wina, każde inne opisane... S