Leszczynowy Dworek

Sale okolicznościowe

Gdańsk, Leszczynowa 12D

Janek P. - ocena (1) Serdecznie polecam, pyszne jedzenie, świetny personel. Wracamy przynajmniej... Janek P. Martyna - opinia (1) Byłam w tym lokalu na wigilii firmowej, jedzenie pyszne, obsługa elegancko... Martyna Emilia - opinia (1) Smaczne jedzenie, Kelnerzy-pełen profesjonalizm, super klimat. Polecam!!!!! Emilia
Wspanialy lokal weselny (1) Wesele zorganizowane na bardzo wysokim poziomie ,sala piekna ,jedzenie dobre... zadowolona mama Maciej - opinia (1) Bardzo niski poziom obsługi. Nastawieni na zadowolenie samych siebie. Szefowa... Maciej Dorota - opinia (1) gorąco polecam. Po organizacji własnego wesela jestem bardzo zadowolona.... Dorota brak organizacji (4) lokal położony jest na osiedlu domów jednorodzinnych, hałas, który dochodzi z... Justyna Wesele (1) Organizowałam tam z mężem wesele, były to ich początki, nie zmienia to faktu,... ola wesele Leszczynowy Dworek (1) dziękujemy za organizacje wesela było pięknie , pysznie , z gracją , z miłą... martyna,bartek Serdecznie Dziękujemy (1) Opinia Naszych gości jest jak dla Nas najważniejsza , nikt nie miał żadnych... Mariola i Marcin Serdecznie Dziękuję (1) Opinia Naszych gości jest jak dla Nas najważniejsza , nikt nie miał żadnych... Mariola i Marcin Sala godna polecenia! (1) Byłam tam na weselu przyjaciółki. Nowo otwarta sala, na prawdę piękna! Bardzo... Aleksandra Wesele wrzesień 2014 (1) Sala weselna wyróżnia się na tle innych tego typu obiektów w trójmieście.... A&J Srednio jak za tą cenę (2) W czerwcu robiłam tam chrzciny. Lokal blisko domu i kościoła więc jak dla... M. Super chrzciny (2) Bardzo dziękuje przemilym Pamia właścicielka , a wszczegolnosci Pani Iwonie,... Julita G