Kontrastowo (1) Z usług korzystałem kilkakrotnie polecam bardzo Panią Rome, nie polecił bym... Przemek Szybko, sprawnie, profesjonalnie (1) Z usług pani Katarzyny korzystam od kilku lat, za każdym razem wychodzę z... Damian Płakałem po wizycie (1) Pani Roma jak zarówno Pani Jolanta są jak najbardziej godnymi polecenia... Karol
Super obsługa! wie co robi (1) Pani Roma i Pani Jola są świetne w swoim fachu, są u nich zawsze świetne... Piotr profesjonalna obsługa w niskiej cenie (1) polecam ten salon, bardzo sprawnie poradzili sobie z moimi cienkimi włosami,... qwerty Letta (1) Sympatyczna obsługa. Pełny profesjonalizm mira Polecam (1) profesjonalna i miła obsługa. klimatyczne wnętrze Tomek napewno wrócę!!:) (1) Ciezko bylo znaleźć mi fryzjera który opanuje moje wlosy i do tego stworzy... dawid Super (1) Jestem od lat stałym klientem. Jacek Pierwsza i ostatnia wizyta... (1) Byłam z mężem u Pani w rudych włosach na strzyżeniu jakies pół roku temu. To... kasia naprawdę super (1) byłem klientem działu męskiego. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Polecam Jacek