Optyk

Salony optyczne Okuliści

Gdynia, Starowiejska 34

Tylko u p. A. Lewandowskiego ! (1) Wady mojego wzroku i źle dobierane wcześniej przez okulistów, okulary... ElPe Zdecydowanie polecam!!! (1) Wspaniałe podejście do dzieci!!! Moja córka bardzo lubi wizyty w tym salonie... Agnieszka B Przestrzegam (1) W 2013 roku złożyłam reklamację na zakupione oprawki. Poinformowano mnie, że... Anna Taraszkiewicz
Zdecydowanie polecam Optometrystę Pana Lewandowskiego (1) Mam skomplikowaną wadę wzroku (krótkowzroczność, astygmatyzm skośny, dużą... Łukasz Zadowolony klient (1) Polecam wizytę u Optometrysty Pana Lewandowskiego, wszystkim którzy mają... Lukasz Zdecydowanie polecam (1) Bardzo zdziwiła mnie wcześniejsza opinia. Pani doktor bardzo skupiona na... Zadowolony pacjent Zdecydowanie nie polecam ! (1) Lekarka była dla mnie strasznie nie miła. Wręcz opryskliwa i niegrzeczna. To... skaza K. - opinia (2) Niemiła lekarka, nie wzbudza sympatii pacjenta, oschła, ze złym podejściem do... K. wprost przeciwnie (1) do poprzednika mam dobre wrażenia. Tym bardziej, że pani doktor skutecznie... dorota