Zawiedzona (1) Myślałam, że jeśli to salon bielizny D+, to będą to rozmiary większe, a nie... Biuściasta Rewelacyjna obsługa (1) W owym salonie obslugiwala mnie Pani w długich włosach("koński ogon"),... Iwona Szczerze polecam (1) Szczerze polecam ten salon z bielizna. Mila i przede wszystkim profesjonalna... FittInezka
Bardzo nieprzyjemna obsługa..... (2) Ze względu na pozytywne opinie o tym sklepie postanowiłam przyjść w ten... Natalia Tragedia (2) Dobrano mi zly stanik, ktory w trakcie noszenia zrobil mi poerwszego dnia... Pani D. nareszcie nowa dostawa (2) jak to dobrze że właściciele sklepu -"poszli po rozum "do głowy i nareszcie... Wiesia Profesjonalnie w 100 % (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w sklepie. Panie usmiechniete, chetne do... Viola super obsługa profesjonalizm (1) witam zamknęliście Gdynię !!!dobrze ze trafiła do Wrzeszcza i najmilsza... anna zadowolona :) (1) Spedzilam w tym sklepie ostatnio ponad godzinę i wyszlam wyjatkowo... Rysia polecam! (1) Miejsce naprawdę warte polecenia. Połączenie profesjonalnej obsługi z miłą... mika TO JEST TO CO JEST IDEALNE DLA NAS KOBIETKI!!! (1) w koncu znalazlam sklep, w ktorym moge cos znalezc dla siebie!!! :) przede... Angelika Jestem na tak! (1) Jestem klientką sklepu już od dawna. Ich profesjonalne podejscie sprawia, że... Ola Sklep super (1) Przemiła,profesjonalna obsługa.Panie potrafią świetnie doradzić w doborze... ewa Nowa klientka - opinia (1) Zawsze borykałam się z problemem dużego biustu. Kiedy jakiś czas temu,... Nowa klientka rozczarowanie (1) Zachęcona opiniami na forum oraz ogólną modą na brafitting w końcu... mała chuda Lubię to :-). (1) Robię w Lingerii zakupy od ponad roku, zawsze jestem zadowolona z obsługi.... Ania Sama przyjemność :-). (1) Szczerze polecam długowłosą brafitterkę, po prostu ją uwielbiam!!!... Marta Rewelacja! (1) Wybrałam się do tego sklepu z mamą, która od lat ze względu na duży biust... marta