Bardzo dobry sklep z sprzętem narciarskim (1) Byłem w sklepie i jestem bardzo zadowolony z obsługi na miejscu. Ceny bardzo... Bartek fajny sklep (1) w sklepie duży wybór kurtek i butów narciarskich, panowie widać, że siedzą w... Mirek zakup internetowy - brak dostarczenia zakupionego towaru (3) Zamówiłam w sklepie przez stronę internetową kurtkę, komunikat był : po... Kinga
Dużo rowerów (1) Byłem w sklepie kupić rower na dojazdy do pracy. Udało się wybrać, panowie... Artur Najwięcej sprzętu narciarskiego w Trojmiescie (1) Szczerze polecane zdecydowanie lepsze standardy obsługi i asortymentu . Marek Marek Mariusz - opinia (2) Najleszy sklep narciarski w trójmiescie , profesjonalny serwis narciarski... Mariusz super Karol :) (1) Karol bardzo pomógł mi przy wyborze deski- byłam z niej strasznie zadowolona... Ola więcej takich serwisów!! (1) Narty zregenerowane solidnie, nie mogę doczekać się wyjazdu aby przetestować... Jacol serwis narciarski najlepszy w 3 city (2) serwis narciarski pełna profeska i fachowe podejście do rzeczy jeśli ktoś... anna Szczerze polecam, (1) Mało takich sklepów na pomorzu z takim wyborem. Polecam serdecznie. Maciek T. Trafik - opinia (2) bardzo miła atmosfera, duzy wybór asortymentu zimowego, a teraz jeszcze... Trafik Okulary (1) Dobrze zaopatrzony sklep, obsługa wie o czym mówi. Sprzęt z górnej półki więc... Michał P. nie dla każdego (1) nie każdego stać, (choć są upusty) i nie każdy zaakceptuje tą atmosferę :))... tomasz słabo (2) jak juz ktos wczesniej napisal.. . Zdecydowanie nie polecam nikomu. Taki... tracz Mega sklep (2) Fachowa obsługa, pyszna kawa, jeden z lepiej zaopatrzonych sklepów w 3... Roman TsN - opinia (1) Całkiem sporo rowerów do wyboru od miejskich po strikte zawodnicze górskie.... TsN