Wiktoria - opinia (1) Sztuczne lody, smakują jak z proszku Wiktoria Joanna - opinia (1) Lody mojego dzieciństwa i najlepsze lody w trojmiescie do teraz.To co w tej... Joanna Marla - opinia (1) Ceny nieadekwatne do jakości. Lody waniliowe smakowały jak zamrożony roztwór... Marla
Bartosz - opinia (1) Przemiłą obsługa, pyszne lody i wspaniały klimat Bartosz Yuliia - opinia (2) Mega miejsce, pyszne ciasta, miła atmosfera, Gorąco polecam! Yuliia Aga - opinia (2) Najlepsza lodziarnia w mieście Domowo, smacznie i z miłością Aga Zenon kazanowski - opinia (2) Najlepsze lody miś który ma tradycje od 40.lat teraz w nowym.domu przy podwale Zenon kazanowski Maciej - opinia (2) Pyszne lody, super obsługa, chce się wracać :) Maciej Monia - opinia (1) Jak byłam mała, notorycznie biegałam na ludy do "Misia" były genialne,... Monia Ewa - opinia (1) Bardzo drogo. Niestety nie ta jakość i wybór jak dawniej. Ewa Tomek - opinia (1) ładne miejsce, ale lody nie są tak smaczne Tomek Eda - opinia (2) Najlepsza. Całe moje dzieciństwo, później, w czasie kiedy byłam młodą mamą i... Eda Magdagda - opinia (1) Najlepsza na świecie! Pyszne lody! Magdagda Maciej - opinia (1) Przepyszne ,naturalne lody, bez dodatków chemicznych. Gorąco polecam Maciej Małgorzata - opinia (1) lody i obsługa - pycha, reszta może być Małgorzata Janek - opinia (1) SMAK nie ten, co kiedyś,wyczuwam jakiś posmak chemii, w każdym razie to już... Janek Agnieszka Podbielska - opinia (1) Ekipa Misia fantastyczna. Smaki boskie. Top deser angielski, malaga i karmel.... Agnieszka Podbielska Ed - opinia (1) To co pamiętam z dzieciństwa nie jest w stanie odtworzyć nowe pokolenie... Ed Teresa - opinia (1) Polecam, lody są pyszne, zawsze świeże, duży wybór smaków. Teresa Smak i tradycja (1) Niepowtarzalny smak tradycyjnie przygotowanych lodów. Każdy kto raz jadł lody... Maria