Ania - opinia (1) Polecam każdemu! Super obsługa, fajny klimat i wyśmienite lody Ania Najlepsze lody!!! (1) Lody smakuja tak jak zapamietalam najlepszy smak lodow z dziecinstwa:) pyyycha Dorota jakość + SMAK + atmosfera = Cudowności (1) Najlepsze lody jakie jadłam. Obsługa przemiła i przezabawna Beata
Stały klient (1) Lody wspaniałe ,niespotykany smak ,duża gamą smaków ,wielkość galek... Smakosz Najlepsze lody w Gdańsku (1) Tak dobrych lodów dawno nie jadłam. Dzieciaki chcą tu codziennie przychodzić Meia Lody Miś to żywa legenda (1) Mam 35 lat i o lodach Miś słyszałem już od dziecka, pomimo że nie mieszkałem... Piotr Lukasz - opinia (1) Bardzo smaczne lody ,tradycyjne smaki i zawsze uśmiechnięta obsługa! Lukasz Smaczne lody (1) Lody Miś sporo tracą na malutkim lokalu, ostatnio miałem przyjemność... Arkadiusz Słodki MIŚ (1) Po zmianach właścicielskich kiedy to wnuki przejęły pieczę nad lokalem jest... Mirosław Klasyk :) (1) Kiedyś każdy spacer po Głównym Mieście kończył się wizytą w Misiu. Dziś... Olas Najlepsze lody (1) Lody są pyszne, mimo że trochę droższe niż kiedyś to zdecydowanie warte... Martyna Wyśmienicie (2) Mówiąc krótko, bardzo miłą obsługa, która zawsze chętnie porozmawia i doradzi... Adam Wspaniałe miasto, Wspaniałe lody (1) Przyjechałem do Gdańska ma Baltic Sail i zwiedzając okolice Motławy... Tomasz Radość i szczęście (1) Moment w którym trafiłem na dosawę i zobaczyłem, że na zaplecze są wnoszone... Kuba Wspaniale. (1) Jestem zakochany w tej lodziarni, może dlatego, że bywałem w niej od dziecka... Agnieszka Wspaniałe lody (1) Lody wspaniałe, wspaniały smak i konsystencja. Remont udany, cena w... Paweł W koncu dobre lody! (1) Nigdy nie byłem fanem starego Misia, bo smaki oparte na aromatach że sklepu... Robert najlepsze lody jakie jadłem wieki temu i nadal jadam (3) Są to lody wyśmienite i tradycyjne. Smakują rewelacynie przez swoja unikatową... Fabiusz/ Łukasz F Pyycha! (1) Lody bardzo dobre, choć to zależy od smaku, niektóre lepsze - malina,... Mmm. Najlepsze lody w Trójmieście (2) Zdecydowanie najlepsze lody, Byliśmy kilka dni temu na otwarciu i żadne lody... Smakosz