od lat ten sam pyszny smak! (1) Co eoku nie moge doczekać się otwarcia lodziarni Miś, ten sam pyszny smak... Kasia LODY Z PASJĄ (2) Najlepsze lody! Prawdziwe, od serca, robione z pasją i z głową. Lokalizacja... ASIA Czekam na otwarcie! (1) Jak co roku juz nie moge sie doczekac otwarcia ;) uwielbiam kazdy jeden smak ;) Maria
Pyszne lody! (1) Lody nie zmiennie pyszne,o czym świadczą kolejki do Misia w sezonie.. wystrój... Andzia najlepsze lody (1) Kiedy byłam kilkunastolatką pierwszy raz odwiedziłam lodziarnię MIŚ. Teraz... bea Najlepsza lodziarnia w Trójmieście (1) Polecam! Joanna Najlepsze lody w Trójmieście (3) Smak lodów Miś poznałam około 45 lat temu , gdy zamieszkałam z rodzicami na... Barbara Najlepsze lody w Polsce (1) Moja rodzina zna ta lodziarnie od początku jej istnienia. Lody zawsze były... Misinka Miś (1) Odwiedzamy lodziarnię Miś od wielu lat. Naprawdę klasa światowa. Jedyny minus... Rafal-z-k Lody u Misia! (1) Najlepsze lody! nie mogę się doczekać otwarcia! kmk Miś to już miejsce kultowe (1) Lody najlepsze jakie jadłem w życiu, smakują od lat tak samo kn SUPER (1) LODY SUPER!!!!!!!!! NIC DODAĆ NIC UJĄĆ WSZĘDZIE TAKIE POWINNY... IWA