Lodziarnia Znane Smaki

Lodziarnie

Gdańsk, Tartaczna 5

The Best! (1) Najlepsza lodziarnia, od zawsze na zawsze! Mimo brzydkiego i bezczelnego... Drive To jest prawdziwy MiŚ A nie tania podróbka o nazwie MiŚ (1) Polecam wszystkim to prawdziwa lodziarnia MiŚ Taxi driver Agnieszka - opinia (1) Są to moje ulubione lody. Prawdziwy smak dzieciństwa Agnieszka
Znane smaki (1) Niezmiennie od lat. Od małej dziewczynki do matki przeprowadzającej swoje... Marta Sławomir Duszyński - opinia (1) Najlepsze lody w trójmieście, niezapomniany i niezmienny smak od wielu lat,... Sławomir Duszyński polecam tego allegrowicza (1) Stary miś, w odpowiednim klimacie i najlepszym smaku :) Robson Ania Nuż - opinia (1) Najpyszniejsze Ania Nuż :) (1) Uwielbiam i polecam! Pyszne lody o kremowej konsystencji! Smak dzieciństwa!... Ula Smak dzieciństwa (1) Lato bez tych lodów nie smakuje tak samo :) Mirosław konsekwentni w niezmienności smaku od lat (1) moje ukochane lody od czasów dzieciństwa. Połączenie wanilii z truskawką oraz... Kasia Polecam !!! (1) Najlepsze lody w Gdańsku !! Polecam każdemu :) Maciej Joanna - opinia (1) Co roku nie mogę się doczekać kiedy nastąpi początek sezonu w "Znanych... Joanna s u p e r ... !!!!!!! :-))) (1) od wielu lat mieszkam poza granicami polski, ale kiedy jestem w gdansku co... BOZENA MODZELELEWSKI Agata (1) Wszyscy wiedza ze są to najlepsze lody w Gdańsku !! :) Agata Pyszne lody. (1) Moje ulubione truskawkowe,malinowe i cytrynowe.Przepyszne. Prawdziwe smaki ze... Dorota Pyszne jak zawsze! (1) Smaki, które znam z dzieciństwa i które nie mają sobie równych.... Dominika Najlepsze! (1) Od małego jadłam te lody, z niecierpliwością czekałam na niedziele, spacery z... stałaklientka Najlepsze lody w Trójmieście! (1) hurra! lody lekkie, nieprzesłodzone, najlepsze!! świetne smaki:)) polecam! Lody Love:) To jest prawdziwy Miś!!!! (2) Dla wszystkich, którzy chcą odnaleźć smaki dzieciństwa polecam przejść się do... Kasja Jak dla mnie - bomba! (2) Byłam w niedzielę przed południem. Były wszystkie smaki. Wybrałam swoje 5... Gdańszczanka