Lodziarnia Znane Smaki

Lodziarnie

Gdańsk, Tartaczna 5

zdecydowanie lody jak dawniej (1) jak ktoś ma ochotę na przypomnienie sobie smaków ze znanych wszystkim lodów... Maja Bardzo dobre lody!!!!! (1) Bardzo smaczne lody, bez sztucznych dodatków!!! Polecam!!! Aga Pitersen - opinia (1) Smak i jakość taka sama od lat!!! Pitersen
Marla1 - opinia (1) Najpyszniejsze lody EVER !!!!! Marla1 Benka - opinia (1) przepyszne lody z obłędnym, niepowtarzalnym karmelowym na czele. Od tylu lat... Benka Olala - opinia (1) Najlepsze od lat. Smaki, które się nie zmieniają :) Olala xvz - opinia (1) Tylko w tym miejscu zjecie prawdziwe lody ! Polecam xvz Karolina - opinia (1) Najlepsze lody jakie jadłam. Bardzo żałuję że nie można ich jeść przez cały... Karolina Pycha polecam (1) Lody mojego dzieciństwa. Od lat niezmiennie ten sam smak, który pamiętam z... Kasia Znane Smaki (1) Są mi znane te smaki ponieważ od dziecka za mną chodzą i po zmianach ja... hop_siup Znane najlepsze zamki (1) Najlepsze lody w Gdańsku- od lat!!! Angelika Paweł - opinia (1) Najlepsza lodziarnia w Gdańsku! Paweł Ania - opinia (1) Smaki z dzieciństwa. Wspomnienia nie do podrobienia. Ania Perfekcyjnie od lat (1) Kiedyś jako Miś, dziś niestety pod innym szyldem, ale smacznie jak zawsze :) l3 Magda - opinia (1) świetne lody i super obsługa Magda Moja lody dzieciństwa!!! (1) Najlepsze kiedy w Trójmieście! Wioletta Mniam mniam (1) Najlepsze lody w Gdańsku! Znam te smaki od dzieciństwa i zawsze na lody (choć... Magda Opinia (1) Fantastyczni ludzie, wierni wypracowanej smacznej recepturze słynnych... Dorota Ania - opinia (1) Najlepsze od ponad 30 lat :) . Chodziłam z rodzicami teraz zabieram swoje... Ania Polecam (1) Lody bardzo smaczne. Bardzo polecam Mika