Lodziarnia Znane Smaki

Lodziarnie

Gdańsk, Tartaczna 5

Super (1) Polecam tak jak dawniej mimo zmiany adresu nic się nie zmieniło nawet panie. Sylwia Najlepsze (1) Cudowne smaki, przesympatyczna obsługa, niskie ceny Ewita03@wp.pl Pablo17062 - opinia (1) Kiedy odwiedzam lokal zawsze przy nim jest kolejka. Świadczy to o... Pablo17062
Piotr - opinia (1) Najlepsze lody w trójmiejscie szoda tylko ze nazwa sie zmieniła i teraz jacyś... Piotr Polecam (1) Najlepsza łodzianiaw Gdańsku. Polecam! !!! Karol Rudomina Pycha!!!! (1) Rewelacyjne stare pyszne smaki. Polecam!!! Danka Najlepsi i jedyni! Prawdziwy dawny MIŚ, który musiał zmienić nazwę (1) Kto z Gdańska ten wie, kojarzy od lat te same przemiłe Panie i przychodzi na... Bobi Gorąco polecam (1) Lodziarni w Gdańsku jest wiele, ale ta jest wyjątkowa!!! Tradycja przetrwała,... Krzysztof Tradycja zobowiązuje! (1) Będą dzieckiem kupowałem tam po 10 gałek w dwóch wafelkach - jednym z góry,... KW Polecam (1) Co prawda pod inna nazwa ale Ten smak od lat Forfiter Justyna - opinia (1) Najlepsza lodziarnia w Gdańsku Justyna Karmel ! (1) Jestem smakoszem lodów nie twierdzę że nie ma dobrych lodów w innych... Jacek Smak lodów niepowtarzalny. (1) Karmelowe nie do podrobienia, wszystkie lody jak przed 40 laty. mamidło Smakosza - opinia (1) Najlepsze lody na świecie. Od zawsze ten sam smak. Smak dzieciństwa. Najpierw... Smakosza Smaki dzieciństwa (1) Lody najlepsze w Gdańsku. Gdyby Panie się jeszcze tylko częściej uśmiechały,... Jola stradomski r - opinia (1) Bardzo smaczne że aż człowiek się uzależnia. stradomski r najlepsze lody na świecie !!! (1) od kilkudziesięciu lat tak samo smakują, pychotka :-) M Od lat... (1) ...korzystam z usług tej lodziarni, jeszcze jako mały chłopiec latałem na... Jarek Artur - opinia (1) Lody wodniste i niesmaczne. Nie polecam. Artur Siara - opinia (1) Znam te smaki i niezmiennie od dzieciństwa czekam niecierpliwie co roku aby... Siara