Lodziarnia Znane Smaki

Lodziarnie

Gdańsk, Tartaczna 5

P - opinia (1) Smak jedyny w sobie, oryginalny. Ktoś zabrał nazwę, ale zostało to co najlepsze. P Piotr - opinia (1) Od wielu lat ta sama wanilia, kakao, deser angielski ., mimo zmiany nazwy i... Piotr Jarek - opinia (1) Najlepsze lody w Gdańsku. Prawdziwy "Miś". Jarek
Kasia - opinia (1) Smaki z dzieciństwa! Gdy jestem w centrum miasta, nie mogę przegapić okazji i... Kasia Piotr Pozorski - opinia (1) Lody dziecinstwa!!! Nie trafi sie takiego smaku drugi raz na swiecie! Piotr Pozorski Piotr - opinia (1) To od zawsze ( a każdy gdańszczanin wie o co chodzi ) najlepsze lody w... Piotr Lupo78 - opinia (1) Tak jak opinia poprzednia,smaki z dzieciństwa ,lata 80-te,teraz z dziećmi tam... Lupo78 Piotr - opinia (1) Dawna lodziarnia Miś ,która zmieniła nazwę na Znane Smaki . Smak lodów nie do... Piotr Dorota - opinia (1) Moje lody z dzieciństwa, najlepsze i smak ten sam :) Obsługa rewelacja .... Dorota Tomek - opinia (1) Pychota i przystępna cena, ale co się dziwić, skoro to są lody które były... Tomek Te smaki są mi znane! :) (1) Uwielbiam te lody. Obsługa jest super - nie wiem jak te panie potrafią... Suavec Krystyna Ignacek - opinia (1) Bardzo dobre lody, mały minus za małe gałki Krystyna Ignacek Zawsze smaczne (1) Cytrynowy, karmelowy....... i tak od 57 lat.... super lody Piotr Monika - opinia (1) Smaki dzieciństwa i ten obłędny karmel Monika Aneta - opinia (1) Kocham te lody .Te smaki to moje dziecinstwo Aneta Najlepsza lodziarnia ever! (1) Pyszne, klasyczne lody z tradycją. Smaki bez żadnych wymysłów zawsze te same.... Hanna Ania - opinia (1) Zawsze jestem zadowolona Ania Fan - opinia (1) Doskonałe! Od zawsze najlepsze w Gdańsku! Fan Jedyna w swoim rodzaju od lat (1) Nie ma takiej drugiej lodziarni w calym Gdańsku , stary Miś z nowymi... Swój Super (1) Polecam tak jak dawniej mimo zmiany adresu nic się nie zmieniło nawet panie. Sylwia