Lodziarnia Znane Smaki

Lodziarnie

Gdańsk, Tartaczna 5

stefan - opinia (1) tylko tam - jak idziemy z dziećmi nie ma innej opcji - ciesze się że jest... stefan Krzysiek - opinia (1) Miś prawdziwy nie jakiś podrabiany Krzysiek Przeróbka team - opinia (1) Od lat te same smaki, od lat te same uśmiechnięte panie. SUper że jesteście. Przeróbka team
Marcin - opinia (1) Najlepsze lody w Gdańsku! Tu zjesz prawdziwe lody Miś, a nie kiepskie... Marcin Dorotka - opinia (1) Smak dzieciństwa - tradycja i wspaniałe smaki z naturalnych składników ponad... Dorotka Mariusz - opinia (1) Najlepsze lody od wszechświata Najlepsze lody od wszechświata Najlepsze lody... Mariusz Maria - opinia (1) Od dzieciństwa do nich chdzę i nie zminię Maria Jola - opinia (1) Znakomite lody, zwłaszcza karmelowy. Panie SUPER Jola vista - opinia (1) Najlepsze lody w Gdańsku, dawniej lody Miś te prawdziwe. Wystarczy stanąć na... vista Maersk - opinia (1) Dziękuję za to że zostaliście zawsze do Was przychodzę jak jestem na mieście... Maersk Anna W - opinia (1) Wspaniale smaki, pełne głębi, klasyczne i niezmiennie pyszne. Wiem po co wracam Anna W AntyMiś - opinia (1) Oryginalny nie będę - po prostu klasyka i tradycja którą delektujemy się z... AntyMiś Monia - opinia (1) Smak z dzieciństwa - smak który powala na kolana - gorąco polecam. Monia Basia - opinia (1) Moje smaki z dzieciństwa. Moje dzieci też zajadają Basia Gosia - opinia (1) Najlepsze lody i smak z dzieciństwa Gosia Gienek - opinia (1) Prawdziwa spuścizna Misia. Lody które znam od 50 lat Gienek Kasia - opinia (1) Najlepsze! Zero sztuczności i ten smak z dzieciństwa. Kasia Ludzie chyba wystawiają wysokie oceny z sentymentu bo inaczej tego nie można wytłumaczyć. (3) Jeśli ktoś lubi lody o proszkowym posmaku i obsługę jak w PRLu, to będzie... Zzz Marta - opinia (1) Najlepsze lody nie tylko w Trójmieście:-) Marta Filip - opinia (1) Najlepsze na świecie!! Polecam prawdziwym smakoszom którzy doceniają smaki... Filip