Loft Pub

Puby Burgery

Gdańsk, Młyńska 15

;) (1) Jak dla mnie git majonez. I na piwko w weekend warto wpaść, i na kawkę i... taka jedna wredna @ super wystrój! (3) Świetny klimat i wystrój! :) Polecam. Andrzej Nic dodać nic ująć (1) Po pierwszej wizycie w Lofcie, już wiem że jest to mój ulubiony lokal. Do... kate
Filip - opinia (1) Miejsce z dala od bananowego bałaganu! Świetny minimalistyczny, nieco... Filip Zdecydowanie nie polecam!!! (1) Zostaliśmy wyproszeni, ponieważ stolik przy którym siedzieliśmy rzekomo był... gość Loftowy wystrój i uczciwa obsługa :) (1) Opijaliśmy sympatycznie obronę no i zapominałem plecaka... Na luzie pogodzony... Paweł Coraz lepiej. (1) Przyznam, że od początku mam styczność z knajpą i nie chcę by to był tekst... Shoov Bardzo fajne miejsce! (1) Miła obsługa, przestronne wnętrze, świetny, minimalistyczny wystrój -... Asia dla ceniących nowoczesność, przestrzeń i przemiłą obsługę (1) Genialna lokalizacja - w oddali od zgiełku, tłumu i banalności. Niesamowity... D. Tego brakowało ! (1) Super miejsce na spotkania ze znajomymi, minimalistyczny wystrój, sporo... Kaśka Coś innego (1) Pierwszy raz zajrzałem tam z ciekawości przykuty prostym wystrojem, okazało... cnskubiak takiego miejsca brakowalo w gdansku (5) uderza przyjazna atmosfera, profesjonalna obsługa, miła muzyka spoza kanonu... ski coś nowego (1) Szukalam w internecie pubu gdzie można pójść i niekoniecznie spotkać... łoś superktoś B. - opinia (1) Raz wpadłam na wino i zostałam stałym bywalcem. Takiej knajpy brakowało.... B. Super miejsce (1) Miejsce super, tylko brakuje jedzenia. andrus TS - opinia (1) Klimat super, obsługa fantastyczna, muzyka świetna, ale czemu takie słabe... TS swietne miejsce (1) bardzo przyjemne miejsce, świetne wnętrze, surowo ale bardzo przytulnie, dużo... majki Git kalafon (1) Chłopaki nieźle podziałali. Pogratulował. LST