Loft Pub

Puby Burgery

Gdańsk, Młyńska 15

:) (1) Najlepszy Pub w Trójmieście obsługa super raz wejdziesz i zawsze tam wracasz... Mały Miejsce bez klimatu (4) Jestem zaskoczony tyloma pozytywnymi komentarzami, czyzby dobry marketing?... L :) (1) Wpadłem do Loftu za namową kolegi. Lokalizacja pozytywnie zaskakuje. Ceny są... K.J
Bardzo fajnie :) (1) Minimalistycznie, industrialnie, piękna ceglana ściana - dobre piwo :D... Sin ;) (1) Jak dla mnie git majonez. I na piwko w weekend warto wpaść, i na kawkę i... taka jedna wredna @ super wystrój! (3) Świetny klimat i wystrój! :) Polecam. Andrzej Nic dodać nic ująć (1) Po pierwszej wizycie w Lofcie, już wiem że jest to mój ulubiony lokal. Do... kate Filip - opinia (1) Miejsce z dala od bananowego bałaganu! Świetny minimalistyczny, nieco... Filip Zdecydowanie nie polecam!!! (1) Zostaliśmy wyproszeni, ponieważ stolik przy którym siedzieliśmy rzekomo był... gość Loftowy wystrój i uczciwa obsługa :) (1) Opijaliśmy sympatycznie obronę no i zapominałem plecaka... Na luzie pogodzony... Paweł Coraz lepiej. (1) Przyznam, że od początku mam styczność z knajpą i nie chcę by to był tekst... Shoov Bardzo fajne miejsce! (1) Miła obsługa, przestronne wnętrze, świetny, minimalistyczny wystrój -... Asia dla ceniących nowoczesność, przestrzeń i przemiłą obsługę (1) Genialna lokalizacja - w oddali od zgiełku, tłumu i banalności. Niesamowity... D. Tego brakowało ! (1) Super miejsce na spotkania ze znajomymi, minimalistyczny wystrój, sporo... Kaśka Coś innego (1) Pierwszy raz zajrzałem tam z ciekawości przykuty prostym wystrojem, okazało... cnskubiak takiego miejsca brakowalo w gdansku (5) uderza przyjazna atmosfera, profesjonalna obsługa, miła muzyka spoza kanonu... ski coś nowego (1) Szukalam w internecie pubu gdzie można pójść i niekoniecznie spotkać... łoś superktoś B. - opinia (1) Raz wpadłam na wino i zostałam stałym bywalcem. Takiej knajpy brakowało.... B. Super miejsce (1) Miejsce super, tylko brakuje jedzenia. andrus TS - opinia (1) Klimat super, obsługa fantastyczna, muzyka świetna, ale czemu takie słabe... TS