Doskonaly logopeda, moja opinia dla Maja Ostrowska (2) Doskonala specjalistka. Swietna neurologopeda. Polcam po peknieciu tetniaka. M Mikolaj Polecam gorąco (2) Trafiłam do pani Mai z moją mamą krótko po jej wyjściu ze szpitala. Spotkałam... Alicja Neurologopeda na piątkę z plusem ;-) Polecam. (2) Do pani Mai Ostrowskiej dojeżdżaliśmy z moim ciężko chorym po udarze tatą.... Barbara
Super logopedka. super logopedka. super logopedka (2) Jak w naglowku-super babka! Nıe mam zadnych uwag ı zastrzezen. Oby... PLAWCZYK sto procent profesjonalizmu - moja opinia (2) Sto procent profesjonalizmu. Pani Ostrowska dysponuje dużą wiedzą w swoim... Jakub Godny polecenia logopeda i gabinet (2) Naprawdę godny polecenia logopeda. Umiejętność wytłumaczenia pacjentowi... Monika R. Naprawdę warto (3) Moje dziecię miało zdiagnozowane opóźnienie rozowju mowy spowodowane... Paulina Łoboda logopeda opinia (2) polecam. bardzo dobra pani. mój logopeda po wylewie. polecam. marek polecam logopedę (2) Dzięki pomocy pani logopedy w dorosłym życiu pozbyłem się kompleksów i... Michał opinia o neurologopedzie (2) Do pani Ostrowskiej trafiłam z polecenia neurologa. A potem dziękowałam i... Aleksandra M. daria klasa - opinia (2) witam wszystkich p.maja ostrowska jest bardzo mila osoba i jest lokopeda... daria klasa dobry logopeda (2) Pani Maja bardzo szybko nawiazuje dobry kontakt z pacjentem. Wysokie... Aśka Sztuka mówienia- POLECAM!!! (1) Miałam okazję uczestniczyć w zajęciach diagnozujących u Pani Justyny w SZTUCE... Mama Olka Sztuka mówienia (1) Cieszę, że na swojej drodze spotkałam Panią Ewelinę. Zajęcia logopedyczne... Anna Pawelec Profesjonalne warsztaty BLW (1) Po niezbyt profesjonalnych konferencjach pełnych informacji "po łebkach"... Agnieszka podziękowanie (2) Dziękujemy z całego serca za pomoc w wyprowadzeniu mamy z udaru. Nie... Halina Serdecznie polecam panią Ewelinę (1) Trafiliśmy z 4-letnim synkiem do gabinetu pani Eweliny z zaburzeniami... Iwona uczestniczymy na zajecia z naszym niedoslyszacym synem od pieciu lat .Jezdzimy na rehabilitacje do pani Basi i p.Kingi.Polecam (1) uczestniczymy na zajecia z naszym niedoslyszacym synem od pieciu lat... mala Serdecznie POLECAM !!! (1) Paną Ewelinę poleciła mi osoba pracująca z dziećmi na codzień. Uznała ze... Ewelina ( mama 2,7 latki ) Najlepsza (1) Mój 21-miesięczny synek z powodu potężnej nadwrażliwości jamy ustnej... Mama Antka niejadka