Profesjonalizm i rzetelność (1) Pani Jolanta jest wieloletnią i doświadczoną logopedą/neurologopedą świadczy... Pacjent Warto! Polecam z pełnym przekonaniem! (1) Mogę śmiało polecić usługi Pani Miłosławy. Miałem problemy z dykcją i... Maciek Polecam (1) Podjąłem lekcje jako ktoś, kto nie był w stanie samemu napisać prostego... Uczeń
logopeda (1) Serdecznie polecam Studio Logopedyczne mgr. Miłosławy Kosmulskiej. Jest to... Aneta polecam (1) Pani Ania przychodziła do mojej 7-letniej córki. Bez problemu udało się... Basia Profesjonalista (1) Polecam Panią Edytę, bardzo miła i życzliwa osoba a przede wszystkim bogata w... Agnieszka Pełen profesjonalizm!!! (1) Do "Erki " trafiłam z synkiem w lutym br. Problem stanowiły: opóźniony rozwój... Mama Olafa Za Milenkę dziekuję (1) Bardzo dziękuję za opiekę i pracę nad Milenką. To Pani zawdzięczam ogromny... Monika L Polecam (1) Miejsce gdzie od prawie roku dostajemy fachową pomoc. Rzetelna diagnoza,... Agata Aneta Surma - opinia (1) Korzystałam z pomocy Pani Ani ,dla mojej 3.5 letniej córki. Dzięki fachowej... Aneta Surma Profesjonalny logopeda - przyjaciel dziecka (1) Moja córka uczęszczała do p. Marleny przez 3 lata. Pani Marlena jako jedyna!... Daniel Polny BARDZO ZADOWOLENI (1) Syn chodzi do Pani Marleny na zajęcia od początku marca - a już widoczne są... Leszek dobry logopeda (1) Po złych doświadczeniach u poprzednich logopedów, z którymi córka nie chciała... Natalia Bardzo polecam!! (1) Chodzę z moim synkiem do Pani Iwony od 6 miesięcy. Pani Iwona jest nie tylko... Justyna polecam (1) Gdy mój synek tu trafił miał ponad 3 lata i nie mówił nic. Inni logopedzi... mama Leosia nie polecam (2) Chciałabym napisać coś miłego i pozytywnego, ale nie mogę. Zero... rozczarowana opieka nad osobą po udarze (4) kontakt z gabinetem praktycznie przez całą dobę.W naszym wypadku (80-letnia,... Paweł Świetny Logopeda! (2) Chciałbym bardzo polecić zajęcia z p. Marzeną. Na zajęciach widoczne jest... Radek znam i gorąco polecam (1) Gabinet "MAKAKA" Pani Iwony Stawickiej-Bobrowskiej stanowczo polecam.... Grzegorz Podziekowanie (1) Profesjonalizm i przygotowanie do zawodu p. ANI zasluguje na najwyzsza ocene.... Mama Zosi....