Marta - opinia (2) Bardzo sympatyczna, serdeczna a przy tym niezwykle profesjonalna osoba. Mój... Marta Super specjalista (1) Mam przyjemność polecić Panią Magdalenę wspaniałą specjalistkę jako logopeda... Inga Logopeda wart polecenia (1) Od 4 miesięcy mamy przyjemność współpracować z Panią Edytą. Po poprzednich... I.
Godny polecenia! (1) Pani Magdalena to profesjonalistka! Bardzo szybko nawiazuje dobry kontakt z... Agata Opinia dziadka (1) Byłem kilka razy z wnuczką i muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem,... Dziadek Roman Profesjonalizm i domowa atmosfera w jednym. (1) Bardzo ciepła, kompetentna osoba. Życzliwie podchodzi do dziecka, na dodatek... Agnieszka Gdynia. Logopeda. (1) Miałam wielkie szczęście, że trafiłam właśnie do Pani Magdy. Jest ona osobą... Ewa Logopeda w Gdyni (1) Pani Magda jest profesjonalistką w swojej dziedzinie. Jest osobą niezwykle... Joanna rodzic - opinia (1) Witam, moja córka jest pod opieką poradnia już dwa lata spotykamy się z... rodzic wspaniale zajecia (1) Nasza córeczka przez 2 lata uczęszczała na zajęcia do pani Marlenki. Miała... asia Polecam (1) Pani Marlena ma wspaniałe podejście do dzieci, mamy wrażanie, że potrafi... rodzice Tomka dobry logopeda (1) Moje dziecko, zanim tu trafiliśmy było już u dwóch innych logopedów, którzy... Beata Zdecydowanie polecam (1) Jestem z synkiem dopiero po kilku zajęciach, ale wrażenia rewelacyjne. Pani... Krzysztof profesjonalizm (1) Mając porównanie po długiej drodze poszukiwań mogę z pełną odpowiedzialnością... ewa dobry logopeda (1) Świetna logopeda. Chodziłam rok i z chęcią pochodziłabym kolejny rok, ale... Janka Rewelacja (1) Po długich poszukiwaniach udało nam się z żoną w końcu trafić na porządnego... Rodzice Kuby neurologopeda (1) Pani Maja to specjalistka i profesjonalistka w pełnym znaczeniu tych słów.... Beata Kąsek, córka p. Grażyny Logopeda na medal (1) Szczerze polecam Panią Beatę, ponieważ jest logopedą z dużym doświadczeniem i... Kasia Szkoła rodzenia (1) Bardzo profesjonalne i przyjazne miejsce. Świetnie, że szkoła rodzenia jest... Helenka dobry logopeda (1) Nie bede oryginalna i napisze to samo co inni przede mna. Doskonala logopeda.... Mala