Pani Logopeda nr 1 (1) Serdecznie polecam Panią mgr. Jest to wybitny pedagog z powołania. Cechuje... Beata Serdecznie polecam Panią Ewelinę! (1) Była to nasza pierwsza wizyta u logopedy z córeczką (2,5 l.). Byliśmy pod... Monika Szczerze polecam (1) Szczerze polecam Panią Anię. Profesjonalna i szybka diagnoza pozwoliła... Barbara
bardzo dobry logopeda - opinia (3) Moje doswiadczenia z pania Ostrowska sa jak najbardziej pozytywne. Uczeszczam... Magda T. Naprawdę profesjonalny fachowiec (1) Pani Edyta jest jedynym logopedą, która osiągnęła sukces z moim dzieckiem,... M i A Gorąco polecam (1) Do gabinetu trafiłam z polecenia. Córeczka bardzo dobrze się czuje w... Kasia Polecam (1) Pani Ewelina profesjonalnie podchodzi do pacjenta, zawsze jest przygotowana... Małgorzata Całus Polecam w 100% ! (1) Doswiadczenie i profesjonalizm polaczone z mila atmosfera. Panie ktore tam... Mama Ksawerego Rotacyzm (1) Do Pani Eweliny trafiłem z rotacyzmem z racji mojego wieku nie było to łatwe... PK Polecam z czystym sumieniem (1) Syn bawił się tak jakbyśmy go zabrali na super plac zabaw. Zero stresu dla... Agnieszka Fantastyczny logopeda (1) Pani Marzena posiada wieloletnie doświadczenie zawodowe co widoczne jest w... Studentka logopedii Super gabinet! (1) Polecam wszystkim gabinet logopedyczny przy ulicy Wrocławskiej. Uczęszczałam... Katarzyna warsztaty BLW (1) Słyszałaś, czytałaś o BLW, masz wątpliwości czy to właściwa droga dla Twojego... Dominika Bara Warsztaty (1) Byłam 13.12 na warsztatach BLW. Bardzo mi się podobało. Pani Prowadząca... dominika_ Warsztaty BLW - POLECAM! (1) Bardzo się cieszę, że mogłam uczestniczyć w warsztatach prowadzonych przez... Aleksandra Polecam! (1) Brałam udział w bezpłatnych warsztatach na temat karmienia niemowląt metodą... Marta solidna firma godna polecenia (1) Pani Marta jest osoba profesjonalną w 100% z wspanialym podejsciem do dzieci... Maciej Pani Marta Spychalska to bardzo dobry neurologopeda godny polecenia ! (1) Do Pani Marty trafiliśmy z polecenia znajomych. Pierwsza wizyta i od razu... Bartosz Kowalski niezwykłe podejście... (1) Doskonałe podejście do pacjentów - nie ,,szkolne" i sztywne, ale zorientowane... Maja Polecamy to miejsce! (1) Z całą odpowiedzialnością polecamy Wyspę. Nasza Amelka i jej uśmiech świadczą... Karolina