Polecam!!! (1) Panią Maję znalazłem poprzez Internet. Korzystałem już z usług kilku... Tata Kuby Super logopeda, polecam !!!!! (1) Polecam. Mój syn nie może doczekac sie zajec w gabinecie. Pani Maja... Natan bardzo polecam (1) Szczerze polecam p.Ewę jako logopedę i pedagoga. Zawdzięczamy p.Ewie bardzo... Karen
Sympatycznie i profesjonalnie (1) Nigdy wcześniej nie wypowiedziałem "R", dzięki pani Edycie udało się to... matt dobry logopeda (1) Teraz posyłam na zajęcia do pani Mai już drugie swoje dziecko. A to chyba... A. Polecam (1) Masa pracy i wysilu, ale warto bylo. Anna Polecam (1) Mogę szczerze polecić p. logopedę. Bardzo pomogła naszej córeczce. Spotkania... Ewelina Dobry logopeda (1) Dziękuję za terapię, czas i uwag. I za homor, bo na zajęciach zawsze było... Anna Maćkowiak jesteśmy bardzo zadowolenia (1) Chodzimy na terapię z naszym synkiem do Pani Basi Tymoszewskiej. Wspaniała i... Iwona Pozytywne zaszkoczenie (1) Od zawsze miałam problemy z wymową i szczerze powiedziawszy zawsze wstydziłam... MuruMuru Dobra i profesjonalna obsługa (1) Witam. Stanowczo polecam to studio. Pani Miłosława jest niezwykłą osobą.... Polarny nauka przez zabawę (2) Moja córeczka bardzo lubi zajęcia bo są różnorodne; jest to dla niej fajna... Julita mama Nikolki :) Świetny logopeda (1) Pani Edyta jest po prostu świetna,jeśli ktoś ma jakieś problemy dotyczące... Adam Anna - opinia (1) Serdecznie polecam p.Maję-logopeda z powołania,wykształcona,uczciwa i... Anna Rewelacyjna logopedka (1) Chodziłam do p. Justyny, bo się jąkałam (od dzieciństwa). Okaząło się, że mam... Joanna K. Pani Edyta to osoba stworzona do parcy z dziecmi, do tego fachowiec. (1) Pani Edyta bardzo pomogla mojej corce ktora od glosnego i czestego mowienia,... Natalia moim zdaniem najlepszy logopeda w trójmieście! (1) Panią Maję znalazłam z ogloszenia i naprawdę się nie zawiodłam. Ma świetny... Agawka PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Pani Marzena pracuje z moim synkiem od prawie roku, Zajęcia są prowadzone... Magda Z. dziekuje i polecam innym! (1) Pani Maju,serdecznie dziekuje za pomoc po udarze.Dzieki pani... Ryszard jesteśmy zadowoleni (1) polecamy, jesteśmy bardzo zadowoleni z dotychczasowej współpracy z Centrum Anna