Logopeda z sercem (1) Serdecznie polecam Panią Maję!!!To nie tylko wspaniały,rzetelny,uczciwy i... Jagoda bardzo polecam! (1) jestem aspirującym aktorem chodziłem na zajęcia przez ostatnie kilka miesięcy... Piotr Jeglinski Kobieta z pasją (1) Pani Edyta jest nie tylko świetnym fachowcem, lecz także wspaniałym... Natalia
Super logopeda kochający swoją pracę! (1) Jesteśmy wraz z mężem zachwyceni efektami, jakie nasz synek osiąga dzięki... mama Kasia POLECAM!!! (1) Udałem się do p. Ostrowskiej tylko po poradę logopedyczną. Dostałem masę... Janusz Logopeda mobilny (1) Pani Edyta jest osobą niezwykle sympatyczną mając cudowny kontakt z dziećmi.... Ewelina anna - opinia (1) polecam! anna Polecam (1) W kliku słowach cieżko ocenić pracę P. Edyty - osobę z takim zapałem, chęcią... Magda z synkiem Adasiem Jestem szczęsliwa, że odnalazłam panią w internecie!! (1) Pani Maju, baaaardzo, baaardzo dziekuję, za wszystko co pani zrobiła dla mnie... mama Kuby polecam (1) To już trzeci logopeda, do którego trafiłam z dzieckiem. Moje dziecko prawie... mama Magda neurologopeda na medal (1) Pani Maja to neurologopeda na medal!! Dzięki terapii mój tata po wylewie... M. Kruszewska polecam (1) Polecam z czystym sumieniem. Dzięki regularnej terapii u p. Mai ja po udarze... Natasza Zalewska Iwona - opinia (1) atrakcyjność i różnorodność ćwiczeń przygotowywanych do realizacji dla... Iwona Jak najbardziej polecam! (1) Jako przedszkole współpracujemy z gabinetem Logo-Land od samego początku... Przedszkole "Kubuś i Przyjaciele Profesjonalnoś, zapał, energia (1) Myślę że te trzy słowa dobrze oddają moje spostrzeżenia z pierwszych kilku... Tadeusz Puławski Marcin F. - opinia (1) Długo szukałem neurologopedy w Gdańsku. Mój ojciec po wylewie potrzebował... Marcin F. SZCZERZE POLECAM!!! (1) Chodzę do Pani Maii z moim 9 letnim synem. Jestem bardzo zadowolona z... Joanna Grażyna Sz. - opinia (1) Bardzo kompetentna osoba,w ciągu miesiąca nauczyła syna wymawiać głoskę... Grażyna Sz. Wspaniała sprawa (1) Absolutnie nie można powiedzieć złego słowa. Skuteczność terapii bardzo... marines Gorąco polecam! (1) Zgadzam się z poprzednimi opiniami, zajęcia z Panią Sandrą to czysta... Dorota