monika - opinia (1) Pani Beata to bardzo mila i ciepla osoba. Profesjonalny logopeda polecam w 100% monika mogę polecic (1) Trafiłam do pani logopedy z polecenia i smam mogę smiało poleca ją dalej.... Marzenka Warto (1) Jestem pelna uznania dla cierpliwości jaka pani Maja miała dla mojego syna,... M.G
najlepszy logopeda (1) rewelacja kasia Szczerze polecam! (1) Profesjonalne podejście i świetny kontakt z dzieckiem. Anna Profesjonalizm i indywidualne podejście (1) Z Panią Edytą spotkałam się kilkukrotnie z polecenia foniatry, aby popracować... Trenerka biznesu miła i kompetentna osoba, duże doświadczenie (2) Polecam! Niestety poszukiwałam neurologopedy dla męża z afazją po wylewie.... Zofia Świetny kontakt z dzieckiem i profesjonalizm (1) Świetny kontakt z dzieckiem i profesjonalizm Do Pani Bożeny trafiliśmy 3... Joanna Czasem trzeba do siebie kogoś zrazić, tak dla zdrowia psychicznego (1) Wiem, że ta placówka ma ogólnie rzecz biorąc dobrą opinię, ba znam dziesiątki... matka logopeda-moja opinia (1) Nie wiem skąd te opinie o tym, że się długo czeka na wizytę. Ja na pierwszą... Maciejewska-mama Kacpra wada wymowy (1) Nasza 10letnia córka po roku leczenia u p. Bożeny przestała się jąkać i... Helena Polecam (1) Bardzo dobry, profesjonalny logopeda. Polecam wszystkim którzy szukają... Radek moje dziekuje (1) Bardzo dziekuje za cenne wskazowki i rady, jakie mi pani dala. Dziekuje,... Agnieszka Formella terapia SI (1) Mam doświadczenie z SI, bo jeden z moich synków już wcześniej uczęszczał na... K. w poszukiwaniu dobrego logopedy (1) To jeden z trzech gdańskich logopedów, z którymi jak na razie miałam i mam do... mama pacjenta Nie warto (1) Dwa lata terapii a efekt równy zeru. Dziecko nie mówi w ogóle lepiej , nic w... mama Wszystko pięknie, ale... (1) Wszystko pięknie i na prawdę nie mogę powiedzieć złego słowa, ale czas... gaba logopeda (1) Uważam, że Pani Edycie można wystawić jak najlepszą ocenę. Bardzo szybko... Patrycja Polecam (1) Mój syn uczęszcza na terapię integracji sensorycznej w Logopie. Jesteśmy z... Joanna Profesjonalizm i ciepło (1) Pani Edyta jest niesamowitą osobą. Łączy w śpię profesjonalizm i ciepło... Kasia