zadowolony rodzic - opinia (1) Pani Maja to wspaniały logopeda. Ma świetny kontakt z dzieckiem, a ćwiczenia... zadowolony rodzic wspaniały specjalista (1) Mój synek uwielbia chodzić na zajęcia. To nieprawdopodobne, że tak mogą... Robert (tata) Polecam logopedę (1) Trafiłam tu z małą córeczką. Jestem bardzo zadowolona z usługi. Logopeda... MartaM.
logopeda dla maluszków (1) Świetny logopeda dla maluszków. Chodzimy do Pani logopedy z kilkumiesięczną... Luda POLEAM!!! (1) Bardzo pomysłowy i rzetelny logopeda! W mojej ocenie super specjalista.... Joanna świetny specjalista! (1) Pełen profesjonalizm a do tego indywidualne podejście do pacjenta. Efekty... js Agnieszka - opinia (1) Sumienny i rzetelny logopeda. Żadna, nawet najmniejsza wada wymowy, nie... Agnieszka Logopeda jakich mało (1) Moja córka jest zachwycona z zajęć z Panią Sandrą. Cały tydzień czeka na... Anna Polecam (1) Polecam. Super kontakt z dzieckiem. postępy u dziecka widoczne. Przystępna... Gdynianka Naprawdę warto! (1) Do logopedy postanowiłam iść w sierpniu "na próbę", zobaczyć czy może coś się... O. anna - opinia (1) Najlepszy logopeda jakiego znam anna POLECAM (1) Mam mamę po udarze, ma duże kłopoty z narządem mowy, po długich... Małgorzata ŚWIETNY FACHOWIEC !!! (1) Chodzę z moją córeczką regularnie do tej Pani już od kilku miesięcy i w końcu... Grażynka Mogę polecić (1) Logopeda prowadzi zajęcia w ciekawy sposób dla maluchów. Ma duże... Ewa.p jestem na tak (1) Pani logopeda potrafi i uspokoić rodziców i wskazać im sposoby pracy z... Bogda zdecydowanie polecam! (1) Specjalista jakich mało!!! calissto Dziękujemy pani Marto (1) Bardzo profesjonalne podejście , no i przede wszystkim miła osoba :)... Rodzina od lizaków;) Karina Szyszko jest doskonała! (1) Doskonała specjalistka! Bardzo fachowa i miła. Niebywała skuteczność. POlecam... Andziej Łosiński Polecam (1) Pierwszy logopeda do którego mój syn chciał sam iść na kolejną wizytę... Beata S żaden terapeuta seksualny !!! (1) Chce byc obiektywnym w swojej opinii, wiec zawezam ja tylko to dzialki w... Adam