Loveat

Bary

Gdańsk, Klonowa 4B

Tendencja mocno spadkowa (1) Pierwszą kanapkę zjadłem w drodze z kolejki w GD Politechnika kilka lat temu.... Kamil kiedys to bylo fajne (1) teraz drogo a jakosc marna. Malo a kanapki sa na niesmacznym, pieczywie,... Ola ciągłe rozczarowanie (2) Kiedyś było to miejsce, które się polecało. Teraz jedyne co jest jeszcze w... Była bywalczyni
Nowy cennik (1) Zmniejszone porcje przy jednoczesnym drastycznym wzroście cen to początek... BYLA stala klientka JEST DOBRZE (1) smaczne, zdrowe, kolorowe- ceny przystępne, jest tanio ;) z minusow- godziny,... janinka LIPA JAKICH MAŁO (1) Skończyły się czasy kiedy w Loveat były fajne, świeże, kanapki i sałatki.... Zawiedzony super (1) jestem bardzo wymagającą klientką, ale akurat ten bar praktycznie nie ma wad,... asjkgdgh Bardzo polecam. (1) Bardzo gorąco polecam. Jedzenie przepyszne, ogromny wybór - każdy coś... Majka Co się stało ? (1) Zaopatruję siebie i oddział firmy, w której pracuję, od wielu miesięcy w... Magenta Kanapki (1) Przegiecie z kanapkami na przymorzu, łosoś i tuńczyk trafiają się bez ryby, 3... Tomek obsługa (1) W loveat na Klonowej bywam dość często, jedzenie jest przystępne cenowo i... Marta Tomasz - opinia (1) bajecznie tani, nowoczesny i europejski bar, Tylko z tą miłością w nazwie... Tomasz Klonowa (1) Chodzę regularnie od około dwóch tygodni. Lubię świeże, proste, nie... Allibero Powolna obsługa (1) Jestem klientką baru przy ulicy Klonowej. Lokal otwierany jest o godzinie... Anka