Łóżko na wymiar - stolarz potrzebny

Witam,

Poszukuje zdolnego stolarza który wykona w normalnej cenie łóżko na wymiar z płyty Krono, z szufladą na pościel.
Zainteresowanych b. prosze o kontakt"
maciukrad@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Łóżko na wymiar - stolarz potrzebny

Witam,
podłączam się pod wątek, może ktoś polecić stolarza równiez do wykonania ramy drewnianej łóżka

Polecam p. Józka. Mi i znajomym wykonał wiele rzeczy od kuchni, przez szafy, łóżka, zabudowy, biurka. Tel: 501 543 059. Mojemu synowi robił łóżko na wymiar (stelaż bez porównania z tymi z allegro) + szuflada dzielona dodatkowo. jak dla mnie super

Witam wykonuję meble z litego drewna mogę przesłać zdjęcia mój email domyzbal73@wp.pl

517 869 447 JACEK.....DOBRY STOLARZ MA SWOJA STOLARNIE W PRUSZCZU, I DOBRZE WYKONUJE SWOJE PRACE,

Witam,
Ja bardzo polecam Pana Henryka robił u nas i naszych znajomych zabudowę robi też łóżka
tel 505-874-102
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...