Lucas Image Studio

Fryzjerzy

Gdynia, 10 Lutego 35A

Zdecydowanie polecam Pana Przemysława (1) Tak, śmiało mogę polecić młodego i kreatywnego młodego mężczyznę Pana... Mariola NIE POLECAM (1) jak chcesz popaść w depresję odwiedź salon Pana Łukasza jak chcesz żeby... Aneta Łukasz nie zawodzi nigdy (1) Znam Łukasza od strony zawodowej od lat. Nigdy nie wyszłam z jego salonu... Bożka
Super jakość za dobrą cenę (1) Ścinam i farbuję się od dłuższego czasu u Łukasza. Ścina rewelacyjnie, jak... Magda Stanowczo odradzam (1) Zgadzam się z opinią, która wystąpiła poprzednio - właściciel salonu jest nie... Aleksandra Polecam (1) Polecam usługi fryzjerskie Pana Łukasz, byłam kilkukrotnie, fachowy dobór... NIE POLECAM (1) Łukasz jako fryzjer posiada stosunkowo duże umiejętności (w porównaniu z... Michał LUCAS (1) Jestem już kilkukrotną klientką i polecam . Pan Łukasz bardzo sympatyczny, z... Lucas (1) Polecam Łukasza, chodzę do niego od dwóch lat i nigdy się nie zawiodłam. Ma... Stała Klientka Traktują klienta jak głupka (1) Bylem w salonie dwa razy, zawsze obsługiwany przez ta sama kobietę przed 40... Kamil Tak, tak, tak! (1) Fryzjer Łukasz (bardzo bezpośredni, z łatwością od razu przechodzi na ty)... Ania Dorota - opinia (1) Brawo Panie Jakubie ! ;) Dorota Rewelacja (1) Bardzo chciałabym pochwalić Panią Dagmarę za to co robi z moimi włosami,... Małgorzata Nareszcie zadowolona! (1) Zanim trafiłam do Łukasza, Eli i Dagmary, często wychodziłam od trójmiejskich... Karolina Polecam! (1) Strzygłam się 3-krotnie u Lukasza i za każdym razem wychodzę bardzo, bardzo... Daria Z CALA ODPOWIEDZIALNOSCIA NIE POLECAM TEGO MIEJSCA PRZEZ WZGLAD NA FRYZJERA IGNORANTA - NIE POTRAFIACEGO WCZUC SIE W (1) Salon LUCAS, P. Lukasz... nie wiem czy mam czas oraz ochote na rozpisywanie... ROZCAROWANA Najlepsze paznokcie jakie miałam! (1) Byłam u Pani Moniki już kilkakrotkie i robi ona przepiękne paznokcie żelowe!... Magda Sz.