Prawdopodobnie najlepsze BISTRO w Gdyni (1) Jestem stałym klientem i nigdy sie nie zawiodłem smaczne dania, dobra pizza... danbie Jak dla mnie spoko (1) Polecam.Dania jak i pizze są przepyszne.Mąż przepada za kapustką zasmażaną... o0oannao0o zimne jedzenie po ponad godzinie (1) Niestety rozczarowałam się. Z miesiąca na miesiąc jakość jedzenia jest co raz... pola
Generalnie na TAK (1) Jedzenie smaczne za wyjątkiem pizzy. Spory ruch gwarantuje dobra jakość... Monika Dla mnie najlepsza pizza w Gdyni (1) Z gory nadmienie ze zazwyczaj w lokalu zamawiam pizze, ktora jest na prawde... Poland Pysznie! (1) Właściwie piszę w imieniu kilku osób z wiodącej i największej firmy... Zygmunt Ch. Na czas, ale... zimna! (1) Zamówiłem pizze na telefon. Miły głos pani oznajmił, że trzeba czekać do 45... Kris Smaczne i szybko !!! (1) zamowilem zupke i drugie danie telafonicznie z dowozem na mieisce w Gdyni.... Jarre ooooo pycha (1) pizza jedna z lepszych jakie jadłam w trójmieście, dania duże i bardzo... Kasia dobre ceny (1) dobry bistrak , szybka obsluga , niezle porcje za przystępna cene, troche... pawel