Never Again! (1) Kiedyś bardzo lubiłam to miejsce. Bardzo często przyjeżdżałam tutaj na... MP Nie Polecam !!! (1) Zamówiłam makaron Carbonara - przyszedł zimny... po zwróceniu uwagi , że... Była stała klientka polecam (1) miła obsługa, personel się stara, przyzwoity czas oczekiwania, przystępna... Stały Klient
FUJ (1) Obrzydliwe jedzenie. Czekalam ponad godzine na cos co nawet kolo watrobki nie... Kasia nie polecam (1) Jedzenie dowiezione po długim czasie i do tego zimne Mich@$ Porażka!!!!!!!!!!! (1) Wczoraj byłem na Obiedzie w lunie i musze powiedziec ze jedzenie z grila bylo... Niezadowolony 6 Polecam (1) Serdecznie polecam świetna obsługa a jedzenie fantastyczne . DrWatson Słabiutka jakośc dań (1) Możliwe, że za dużo spodziewałem się po knajpce typu bistro. Jednak gorszej... Michał chętnie bym wystawiła ocenę (1) ale niestety obsługa nie dała mi tej możliwości. Po wystaniu 15 min w kolejce... zniesmaczona klientka Najlepsze Bistro w Gdyni (1) Korzystałem w ostatnim czasie z kilku Bistro w Gdyni i wg mojej opinii Luna... Leszek Gorąco Polecam! (1) Moje ulubione bistro w Gdyni. Duży wybór dań, porcje obfite a ceny... Gorąco Polecam ! coraz gorzej (1) byłem stałym klientem, zawsze z rodziną na full obiady, ale ostatnio coraz... robert beznadzieja (1) Pizza bez smaku, ani soli, pieprzu nie mówiąc już o jakimś oregano czy... kasia Smacznie w przystępnych cenach... (1) Bywam w Lunie kilka razy w tygodniu i zawsze jestem miło zaskoczony ciekawym... Krzysztof z Gdyni niestety coraz gorsza obsługa i jakość (1) Z usług Luny korzystałam wielokrotnie, najczęściej przy zamówieniach na... klientka polecam (1) Korzystałam kilkakrotnie i jestem zadowolona. Duży wybór dań,ale ja uwielbiam... nela aska - opinia (1) Jak mam tylko czas to chętnie odwiedzam to miejsce bardzo dobre jedzenie... aska niby ok ale... (1) jadałam tam dość często bo było dość dobre jedzonko i tanio... ale dziś byłam... Emilka Słabo (1) Na pizzę czekać trzeba było prawie godzinę, mino, że dojazd powinien zająć 5... actino_ NIE KUPUJCIE TAM PIZZY - porażka (1) Zamówiliśmy Zorbę na grubym cieście. Ciasto mało słone, NIE DOPIECZONE na... kaniasty