jadłam 10 lat temu, jadłam i teraz - pizza była dobra (1) Dawno dawno temu byłam stałym bywalcem, jako dziecko, pizza zawsze mi... Ona Pizza - pseudo ser - masakra (1) Dramatyczne pogorszenie jakości pizzy. Obstawiam, że ma to związek z sezonem... Tomek Beszczelna obsługa (1) Lepiej się nie denerwować i omijać Lunę szerokim łukiem. Kelner podaje... AB
Smaczne, szybko i wygodnie (1) Zamówiłem pieczeń w sosie własnym. Naprawdę pyszna, delikatna. Przyjechała... Jarek Zdecydowane nie (1) Całe jedzenie (nawet te z opisu grillowane) zrobione w tej samej fryturze,... Klient Luna umarła śmiercią naturalną (1) Niestety to co można tam zastać to tragedia. Nowy młody personel kompletnie... Jacek Udana impreza w Lunie (1) W niedzielę mieliśmy małą uroczystość rodzinną i zamiast cateringu lub... anamana Knajpka z tradycją (1) Zawsze miła obsługa, pyszne świeże jedzenie, przystępne ceny, nigdy się nie... Dusza Nie polecam (1) Witam wszystkich głodnych którzy przed wyjściem zerkna sobie na opinie lokalu... Kuba Juz nie polecam (1) Luna od lat cieszyła sie dobrą opinią. Niestety opinia juz nieaktualna.... Karola ZASTANOWCIE SIE CZY WARTO !!! (1) Kilka dni temu z rodzina bylam na obiedzie. Nie wiem czy kucharz sie zmienil... helena Polecam każdemu- pysznie i niedrogo (1) W zeszłym tygodniu byłam w Lunie z narzeczonym, na zamówienie nie czekaliśmy... Aśka Bardzo smaczne i świeże jedzenie w przystępnych cenach. (1) Byłam tam w zeszły weekend z całą rodziną zamówiliśmy pizze , bogracz oraz... Turystka Tragedia (1) Trafedia stare smierdzace zarcie. Bylam z rodzina na obiedzie w ubiegla... Lena Stara smierdzaca golonka, a wlascicielka wpierala mi ze tak pachnie swieza:/ (1) W dniu 27.07 2016 kupilam golomke,ktora z daleka smierdziala starym miesem.... Anna pomyłki w zamówieniu (2) zamówiłam pstrąg z grilla w migdałach. Dostałam ładnie podane danie. zaczęłam... Dotka NIE POLECAM !!! (3) Byliśmy dzisiaj z żoną (która jest w ciąży) w Lunie. Obsługa fatalna...... zdegustowany Polecam Szybko Tanio i Przyjemnie (1) Szybko tanio i smacznie polecam. ia_ Rewelacja (1) Bylem dzisiaj na sniadaniu zjadlem angielskie na bekonie i powiem jestem... Artur28 Skandal! (2) Odwiedzilam Gdynie z moim 10 letnim synem I chcialam mu pokazac miejsce w... magdalena nowaczyk